Menu

Objevte Příběh AMONIT v podzemí lednického zámku a ve vinařství AMONIT

26. 04. 2024

Archiv

Nejnovější články












foto

Vzdělávání Mice Gastro

Stela Harazimová a Šárka Kořená na soutěži Marlenka Cup 2004

Cukrářky prvního a druhého ročníku reprezentovaly Střední školu společného stravování Ostrava-Hrabůvka.

20. 04. 2024


DOPORUČUJEME

Přežije cestovní ruch kompetenční lobotomii?

Nechceme, aby v blízké budoucnosti turisté jezdili pouze do Prahy a Českého Krumlova. Zhodnocovat obrovský potenciál cestovního ruchu regionů Čech, Moravy a Slezska, je třeba po celém území České republiky, říká Viliam Sivek.

26. 08. 2019

číst dál

Mezinárodní agrosalón Země živitelka

Chystá se dotisk úspěšné kuchařky Eduarda Levého „Sladkovodní ryby, snadno a rychle – zpracování a příprava, recepty“

24. 08. 2018

číst dál

Jak na snižování nákladů na energie v kuchyni

Řešení nabízejí chytré technologie.

01. 10. 2022

číst dál

Subway nebo Maršrutka

Shodou okolností jsem během měsíce pracovně navštívil z českého pohledu oba póly vnímání světa. USA i Rusko. A víte co? Máme se v Česku zatraceně dobře.

26. 11. 2017

číst dál