Menu

Prezentace Spojených arabských emirátů v Karlových Varech

28. 08. 2019

S primátorkou Karlových varů Ing. Andreou Pfeffer-Ferklovou, MBA se setkávám na Tržní kolonádě při slavnostním zahájení prezentace „Jeden den v Roce tolerance“.

Paní primátorko, v České republice si Spojené arabské emiráty k připomenutí „Roku tolerance“ zvolily Karlovy Vary.
Ano, na tomto společném projektu jsme usilovně pracovali už od března. Zapůsobily tu vzájemné sympatie, protože kromě tradiční německé, ruské, španělské a asijské klientely, do Varů jezdí i hodně hostů z Blízkého východu. To bylo důvodem, proč jsme v rámci „Roku tolerance“ tuto akci realizovali u nás v Karlových Varech. Cílem nebylo představit SAE – federaci sedmi konstitutivních emirátů jenom turistům, ale také hlavně obyvatelům Karlových Varů, aby měli možnost poznat kulturu a zvyky této zajímavé a u českých turistů čím dál oblíbenější země.

Jaké jsou plány vaší metropole v oblasti cestovního ruchu?
Bohužel, v posledních letech propagace neodpovídala potenciálu Karlových Varů. Proto se nejen v rámci infocentra a krajské destinační společnosti Živý kraj, ale i za spolupráce s Asociací hotelů a restaurací České republiky snažíme naše město propagovat na cizích trzích. Karlovy Vary samozřejmě propagujeme i na domácím trhu, protože český klient je velice zajímavý. Mé velké přání je, aby Češi pochopili, že souznění s přírodou, respektive lázeňství, je pro kvalitu jejich života důležité a začali je víc využívat, a to i přírodních léčivých zdrojů u nás v Karlových Varech.

Co ještě vzkážete čtenářům e-Všudybylu?
Přijeďte. V Karlových Varech vám bude dobře. Budeme se o vás starat, jak nejlépe umíme, aby vaše zdraví bylo pevné a silné po mnoho dalších let.
S Andreou Pfeffer-Ferklovou hovořil Matouš Kainc, Foto: www.mmkv.cz.

www.mmkv.cz
www.karlovyvary.cz

Výsledek obrázku pro karlovy vary logo



Archiv