Menu

Výroční zprava České barmanské asociace za rok 2020

24. 01. 2021

Rok 2020 byl nejsložitější v celé dosavadní historii České barmanské asociace. Značnou část tradičních aktivit České barmanské asociace vystřídala tvrdá jednání s vládou České republiky a ministry o opatřeních a zejména kompenzacích pro gastronomii, která měla a mají za cíl, zachránit maximální množství společností a zaměstnanců v branži.

Myslím, že výsledky naší práce jsou jasné a hmatatelné a maximum vašich dlouholetých odběratelů v gastru díky vyjednaným kompenzacím přežije, podotkl prezident České barmanské asociace Aleš Svojanovský, a k Výroční zpravě České barmanské asociace za rok 2020 řekl: Jménem celého týmu vedení České barmanské asociace věřím, že naleznete  časový prostor, abyste výroční zprávu prošli a případně nám sdělili svůj názor, případně nám dali další podněty ke zlepšení spolupráce.

Pevně v CBA věříme, že se nám podaří co nejdříve zrealizovat opakovaně odložený ABZAC HANDS UP, tradičně nabitý aktivitami, prezentacemi a ochutnávkami Vašich skvělých produktů ze světa barmanů, baristů, teatenderů, pivních specialistů, sommelierů a dalších lidí z gastra. Jeho součástí bude konečně i velké finále CZECH BARTENDERS LEAGUE – Grand Prix CBA, jehož vítěz nás bude reprezentovat na mistrovsví světa World Cocktail Championship 2021.

Osobně děkuji za trvalou podporu, vyřčená či napsaná slova uznání, za aktivní boj o odběratele vašich produktů a všechny lidi z gastra.

Výroční zprava České barmanské asociace za rok 2020 ZDE.

www.cbanet.cz
www.iba-world.com
www.abzac.cz/aktuality



Archiv