Menu

Škola čepování piva Pilsner Urquell a Kozlova škola

01. 03. 2018

Škola čepování piva Pilsner Urquell a Kozlova škola čepování nabízí nezapomenutelné zážitkové programy pro jednotlivce i party přátel.
Poučný a přitom mimořádně zábavný večer, teambuilding, narozeninová oslava, rozlučka se svobodou, pánská i dámská jízda… Zkrátka chcete-li si sami nebo se svými přáteli či kolegy vychutnat jedinečný, intenzivní zážitek, rezervujte si místo ve škole čepování piva přímo v rodišti slavného českého ležáku Pilsner Urquell v pivovaru Plzeňský Prazdroj nebo v pivovaru ve Velkých Popovicích nedaleko Prahy.
Účastníci Školy čepování piva Pilsner Urquell si během tříhodinového zážitkového programu prohlédnou plzeňský pivovar, pod vedením zkušeného sládka se naučí čepovat hladinku, čochtana, šnyt i mlíko, dozvědí se vše o zásadách správné péče o pivo a na památku si odnesou půllitr se svým jménem a certifikát o absolvování školy čepování. Konzumace piva Pilsner Urquell a občerstvení během „výuky“ jsou v ceně! V nabídce je varianta včetně prohlídky autentických prostor pivovaru Plzeňský Prazdroj za 590 Kč/osoba i varianta bez prohlídky za 550 Kč/osoba. Skupiny přátel nebo kolegů mohou společně prožít unikátní teambuildingový program Cesta pivovarského tovaryše. U všech zážitkových programůje nutná předchozí rezervace. Více informací o Škole čepování piva Pilsner Urquell najdete na:
www.prazdrojvisit.cz/zazitky/skola-cepovani-piva-pilsner-urquell/
Velkopopovický pivovar pro všechny zvídavé milovníky zlatavého moku pravidelně otevírá Kozlovu školu čepování piva. Nejprve zamíří na prohlídkovou trasu a nasoučasné varně se seznámí s procesem výroby piva a surovinami, které se používají. Poznají bohatou historii pivovaru a příběh zakladatelské rodiny Ringhofferů. Uvidí také stáčírnu lahví a sudů, expozici věnovanou exportu a v pivovarských ležáckých sklepech ochutnají  nefiltrovaného Kozla. Poté již následuje přímo v prostorách historické varny z roku 1928 samotná škola čepování. Během ní se dozví vše o správné péči o pivo, naučí se čepovat pivo přímo od pivovarského odborníka. Tříhodinový zážitkový program završí předáním oficiálního certifikátu stvrzujícího zdárné absolvování školy. Cena je 350 Kč/osoba. Zážitkový program je možný pro skupiny od 10 osob rezervovat kdykoliv dle přání či pro individuální návštěvníky je možnost absolvovat školu čepování vždy první sobotu v měšíci od 14:15 hodin. Rezervace a další informace na www.kozel.cz
P
řipravila Michaela Rozšafná.

www.prazdrojvisit.cz
www.visitplzen.eu
www.kozel.cz



Související články


Gastro Z domova

Sladkovodní ryby, snadno a rychle – zpracování a příprava, recepty

Začátkem listopadu 2017 jde do distribuce kuchařka držitele nejvyššího vyznamenání Asociace kuchařů a cukrářů České republiky,...

25. 09. 2017

číst dál


Ze světa Gastro

Česko má koktejlového mistra světa

Se zlatou medailí a mistrem světa se z Dánska vrátila výprava členů České barmanské asociace, kteří se zúčastnili kongresu a...

01. 11. 2017

číst dál


Czech specials
ŘLP
Restaurace Novoměstský pivovar