Menu

Představení nového ročníku vín vinařství VÍNO BLATEL

02. 06. 2019

Se statutárním ředitelem akciové společnost VÍNO BLATEL, a.s. Ing. Miroslavem Olbrechtem se potkávám v jejich pražské restauraci Blatnice na řízené degustaci vín.

Pane inženýre, pořádáte takovéto ochutnávky často?
Každoročně, v rámci uvedení nového ročníku našich vín na trh. Jedná se o neformální setkání s přáteli a obchodními partnery. Při té příležitosti prezentujeme, co se nám z vinic podařilo sklidit.

Jaký je ročník 2018?
Myslím, že dopadl excelentně. Zejména v červených vínech. Dovolil bych si vyzdvihnout náš Merlot. Má překrásnou barvu, vynikající vůni a plnou chuť.

Proč jste si pro představení nových ročníků vybrali Prahu?
V Praze máme provozovny, a jsme tu blíže zákazníkům, přátelům. Díky nim se značka VÍNO BLATEL dostala do povědomí nejen pražských zákazníků, ale zákazníků z celých Čech. Máme pozitivní ohlasy, a mne těší, že jim naše víno chutná. 

www.vinoblatel.cz



 

 



Nepřehlédněte


Doprava

Virtuální realita na palubách Air France

Air France testuje unikátní zábavní systém s virtuální realitou. Skládá se brýlí, tzv. headsetu, díky kterému si uživatel může užít 3D a 2D filmy nebo seriály...

15. 09. 2017

číst dál


Z domova

Příjmy Česka z cestovního ruchu jsou větší, než z telekomunikačních služeb

Příjmy z příjezdového cestovního ruchu dosáhly v prvním pololetí 82 miliard korun a meziročně tak vzrostly o 2,8 procenta.

17. 09. 2019

číst dál


Archiv