Menu

Novinka Mlékárny Valašské Meziříčí

07. 11. 2023

Spojí-li se lahodný smetanový jogurt z Valašska a legendární medový dort Marlenka z podhůří Beskyd, vznikne něco jedinečného – poctivý jogurt s chutí medového těsta a pražených oříšků. Díky tomu vám přinese potěšení a unikátní zážitek na každé lžičce. Smetanový jogurt z Valašska s příchutí Marlenky se vyrábí ve dvou variantách – klasické nebo s kakaem. Základ je však stejný – kvalitní smetana, kterou odebírá Mlékárna Valašské Meziříčí od moravských farmářů a nezaměnitelná chuť medového dortu od Marlenky.

Chuť medových dortů Marlenka si podmanila doslova celý svět. Majitel společnosti byl oceněn prezidentem České republiky medailí Za zásluhy I. stupně. Cestu si našla až do Mlékárny Valašské Meziříčí, kde se po měsících testování spojila kvalita obou výrobků a jejich dokonalé chutě. Na trh tak přichází zcela nové jogurty, a to ve dvou variantách: Smetanový jogurt z Valašska MARLENKA klasická a Smetanový jogurt z Valašska MARLENKA s kakaem. Jedná se o spojení tradičního smetanového jogurtu z Valašska s medovým dortem. „Díky tomu si je budou moci příznivci obou výrobků řádně vychutnat. Snoubí v sobě tradici, poctivost a mistrovské umění každého z obou řemesel. Neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva,“ uvádí Zuzana Pavelková, Marketing Manager Mlékáren Valašské Meziříčí.

„Vývoj výrobků trval více než rok a cílem bylo dosáhnout toho, aby se chuť jogurtu co nejvěrněji podobala nezaměnitelné chuti medového dortu Marlenka. To se, myslím,  nakonec podařilo i proto, že do příchuťové složky jogurtu jsou přidány přímo drobečky z těchto dortů.  Věříme, že spojení chutí obou výrobků přinese našim zákazníkům nepopsatelný chuťový zážitek,“ uvádí Zdeněk Bukovjan, Sales & Marketing Manager Mlékárny Valašské Meziříčí.

Produkty Marlenka jsou založeny na staroarménských rodinných recepturách zakladatele společnosti, pana Gevorga Avetisjana. Vyznačují se vynikající kvalitou, nezaměnitelnou chutí a velmi dlouhou trvanlivostí. Jejich jedinečné vlastnosti jsou dány především kvalitními a pečlivě vybranými surovinami, v čele s tou nejdůležitější, použitou ve všech receptech – přírodního medu. Nejen proto se dortům Marlenka říká ZÁZRAK Z MEDU. Díky špičkovým výrobním technologiím, přísně dodržovaným hygienickým standardům a vysoké kvalitě výsledných produktů obdržela společnost celou řadu ocenění a certifikátů, včetně IFS a BRC.

Smetanový jogurt z Valašska MARLENKA klasická a Smetanový jogurt z Valašska MARLENKA s kakaem jsou smetanové jogurty Mlékárny Valašské Meziříčí s obsahem 8 % tuku. Jsou vyrobeny z mléka nejvyšší jakosti, které má certifikaci Q CZ. Jedná se o režim jakosti, který splňuje vyšší kvalitativní parametry, než jsou stanoveny evropskou legislativou. Dosažení této kvality je zapotřebí důsledná hygiena, kvalitní krmivo, výživa, zdraví a životní podmínky zvířat na farmách. Jedná se výrobky jemné chutě vhodné pro přímou konzumaci. Obsahují jogurtové bakterie. Cena výrobků je 21,90 Kč. Produkty lze zakoupit na nezávislém trhu, v podnikových prodejnách Mlékárny Valašské Meziříčí a MARLENKA international, s.r.o., v síti COOP, Globus a Billa.
Připravila Kateřina Goroškov.

www.jogurtmarlenka.cz
www.mlekarna-valmez.cz



Archiv