Menu

Léto v Prazdroji 2019

28. 06. 2019

Projekce filmů pod hvězdnou oblohou, živou muziku napříč žánry a k tomu orosené pivo, chladivé nealko a další vydatné občerstvení. 16. ročník Léta v Prazdroji zve na oblíbené čtvrteční „dvojkoncerty“ na nádvoří pivovaru a páteční filmové večery u Formanky, díky partnerství Plzeňského Prazdroje s MFF Karlovy Vary s mimořádně atraktivním programem!tvrteční koncerty
Ať už dáváte přednost bigbeatu, popu, hudební satiře a humoru, rocku, legendárním hitům či žhavým novinkám, na pravidelných čtvrtečních koncertech na nádvoří pivovaru Plzeňský Prazdroj si určitě přijdete na své. Mimořádně ve středu zahrají jen O5 a Radeček a Aleš Petržela – 14. 8. v rámci klání nejlepších českých výčepních Pilsner Urquell Master Bartender. Vždy se představí hned dvě hudební uskupení – od 19:00 předkapela a od 20:30 nastoupí hlavní host. Za symbolických 50 Kč získáte vstupenku na obě kapely a zdarma čepované pivo Pilsner Urquell nebo některý z dalších nápojů z portfolia produktů Plzeňského Prazdroje.  Pohodovou náladu umocní občerstvení v pivních stanech rozmístěných po nádvoří.

4. 7. – Semtex, High Five / 11. 7. – Vítkovo kvarteto, Wotazník / 18. 7. – Tichá dohoda, Třískáč / 25. 7. – Kurtizány z 25. Avenue, Monna / 1. 8. – Imodium, Crossroad Bros / 8. 8. – Ivan Hlas trio, Luko / 14. 8. (středa) – O5 a Radeček, Aleš Petržela – Pilsner Urquell Master Bartender / 22. 8. – Extra Band revival, Tragedis / 29. 8. – Odyssea, W.A.F.

Páteční letní kino
Každý prázdninový pátek se u Zahradního pavilonu Formanka, nad nádvořím pivovaru, otevře letní kino s projekcemi pod širým nebem. Promítání bude začínat vždy ve 21:30 a v rámci vstupného 100 Kč/osoba dostanete welcome drink z portfolia produktů Plzeňského Prazdroje. Na dece nebo na místech u stolečků si můžete vychutnat domácí i světové filmové hity na velkém plátně.

5. 7. – Hanebný pancharti (originální znění s českými titulky) / 12. 7. – Muži v naději / 19. 7. – Nedotknutelní / 26. 7. – Postřižiny / 2. 8. – Bohemian Rhapsody (originální znění s českými titulky) / 9. 8. – Co jsme komu zase udělali? / 16. 8. – Mamma Mia! / 23. 8. – Teorie tygra.

Novinkou letošního 16. ročníku Léta v Prazdroji je používání ekologických vratných kelímků. Při zakoupení nápoje na koncertech a v letních kinech zaplatíte vratnou zálohu 50 Kč a při každém dalším doplnění piva vám kelímek bude vyměněn za čistý. Poprvé se také budete moci zapojit do soutěže na Instagramu a vyhrát poukaz do dárkové prodejny Plzeňského Prazdroje v hodnotě až 500 Kč! Stačí vyrazit na festival Léto v Prazdroji v oblečení značek Plzeňského Prazdroje, vyfotit se, sdílet fotku na Instagramu s hashtagem #oblecprazdroj a nasbírat co nejvíce lajků (srdíček).
Připravila Iveta Brixí.

www.prazdrojvisit.cz/kalendar-akci/leto-v-prazdroji-2/

 

 

 

 



Archiv