Menu

18. ročník konference Standardy ve stravovacích službách

16. 04. 2024

dsc09698




Již 18. ročník konference Standardy ve stravovacích službách se konal dne 20. 3. 2024 v Clarion Congress Hotelu Prague v pražských Vysočanech. Pořádající společnost HASAP Consulting, s.r.o.  i tento rok připravila program s tématy reagující na požadavky a aktuální situaci ve stravovacích provozech.

videozáznam z konference



Na programu konference byla tato témata:

► Legislativní požadavky z pohledu MZe – příklady z praxe
     přednášející Ing. David Zima (Ministerstvo zemědělství, odbor potravinářský)
► Obaly v gastronomii – legislativní povinnosti
      přednášející Martin Fojtík (EKO-KOM)
► Prevence alimentárních nákaz
     přednášející MUDr. Michaela Špačková, PhD. (Oddělení epidemiologie infekčních nemocí, Státní zdravotní ústav)
► Epidemie a jiné mimořádné události - stále aktuální téma
     přednášející MUDr. Vilma Benešová (epidemiolog)
► Sanitace při mimořádných událostech
     přednášející Pavel Solař (Ecolab)
► Rekonstrukce gastronomického provozu – projektová příprava
     přednášející Ing. Eva Dobíšková (projektantka gastronomických zařízení, G-team projektová kancelář)
► Jak získat dotace na energeticky úsporné provozy
      přednášející Pavel Veverka (RPA)
► Chování manažerů v nestandardních situacích
     přednášející Aleš Pokorný (Krauthammer Czech Republic)

Průvodcem a moderátorem konference byl MUDr. Josef Štorm společně s jednatelem pořádající společnosti HASAP Consulting Milošem Žáčkem. Účastníci měli možnost nejen načerpat nové informace, ale také si pochutnat z výběru obědového menu, které připravili kuchaři Clarion Congress Hotelu Prague pod vedením šéfkuchaře Miroslava Soukupa.

Konference by se nemohla konat bez podpory partnerů, kteří představili u svých stánků své produkty a služby, a tím se maximálně podíleli na úspěchu celé akce. V závěru přednáškového dne byly slosovány anketní lístky a nejeden účastník odešel domů s pozorností, kterou naši partneři věnovali do tomboly.

Partnery konference byli: ANETE, CoffeBreak (Lavazza), CPI Hotels, ECOLAB, GIF ActiveVent, HEALTHCARE INSTITUTE, JIPA International, Jiva Jirák, Krauthammer, Retigo, RPA, Stevy (ELRO), Winterhalter,  Gastro Report & Minutka a e-Vsudybyl.cz
HASAP Consulting stále pracuje na zvýšení prestiže pořádané konference a k tomu mu pomáhají i poskytované záštity, které poskytli: ministr zemědělství Mgr. Marek Výborný, ministr zdravotnictví Vlastimil Válek, ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš, Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a Česká asociace sester.
Připravila Jana Hlinecká, Foto: Hasap Consulting.

www.konferencehasap.cz
www.hasap.cz



Archiv