Menu

11. května v Humpolci – Vystoupejte na dvě rozhledny pro dobrou věc

07. 04. 2024

Rychle nebo pomalu, individuálně nebo s rodinou. Každý se může rozhodnout, jakým tempem se zapojí do druhého ročníku benefiční akce Na dvě rozhledny, která se uskuteční 11. května v Humpolci. Výtěžek akce půjde ve prospěch Nadačního fondu pomoci Bernard, který pomáhá lidem v nesnázích.

Startovat se bude po 14. hodině ze dvora Rodinného pivovaru Bernard. Asi pětikilometrová trasa vede na ochoz rozhledny na pivovarském komíně, odtud na rozhlednu hradu Orlík a zpět do pivovaru. „Tempo je na každém účastníkovi, může běžet, klusat nebo účast pojmout třeba jako vycházku. Důležité je jen projít kontrolními body a dorazit zase zpět do pivovaru,“ zve k účasti ředitel Nadačního fondu pomoci Bernard František Ćmok.

Pivo na rok zdarma
Pro účastníky jsou připraveny dvě kategorie – závodníci a výletníci. Závodníci startují v rozestupech a ten nejrychlejší se může těšit na pivo na rok zdarma, odměny jsou připraveny ale i pro další závodníky. Výletníci – rodiny, přátelé a malé kolektivy, budou startovat po skupinkách. I pro ně jsou připraveny ceny. Startovné bude možné uhradit v hotovosti na místě, pro jednotlivce je 300 korun a pro rodiny 500 korun. Počet účastníků akce je limitovaný, je vhodné se včas přihlásit na e-mailové adrese prihlasky@bernard.cz.

O vstupenky na Bernard Fest
V ceně startovného jsou vstupy na rozhledny a jedno pivo Bernard v cíli. Všichni účastníci akce se automaticky dostávají do slosování o dvě dvoudenní vstupenky na Bernard Fest 2024. Pro prvních sto přihlášených jsou připraveny pamětní medaile.
V případě nepříznivého počasí se akce přesune na jiný termín.
Připravil Radek Tulis.

www.navstivtebernard.cz
www.bernard.cz
www.facebook.com/bernard.cz



Archiv