Menu

Zážitková gastronomie v Peci pod Sněžkou

01. 12. 2014

Milovníci dobrého jídla a vína
si brzy opět přijdou na své. O víkendu 28. až 30. 11. 2014 se v hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou konají 9. gastronomické dny šéfkuchaře Jiřího Švestky. Hotel je pořádá jednou ročně a trvají pouhé tři dny. Zážitek ale zůstává po celý rok, stejně jako zájem přijet i příště a zvědavost, co šéfkuchař Švestka připraví tentokrát.

Snoubení pokrmů s víny
Vrcholem Gastronomických dnů je páteční a sobotní večer, kdy bude servírováno pětichodové degustační menu snoubené s pečlivě vybranými víny. Každý večer nabízí své originální menu, doplněné moravskými víny z Vinařství Na Soutoku a víny z Nového světa, která dováží společnost Vinicola. Jednotlivé chody průběžně osobně okomentují šéfkuchař hotelu Horizont Jiří Švestka a Přemysl Průša, obchodní ředitel společnosti Vinicola, která vlastní i Vinařství Na Soutoku.

V nabídce hotelu Horizont
Kdo by večerní degustace nestihl, může si v Horizont café & restaurantu od pátku do neděle užívat nejen vybrané pokrmy z degustačního menu, ale i další speciality, připravované kuchařským týmem hotelu Horizont speciálně pro tento víkend. V nabídce hotelu Horizont samozřejmě nechybí ani atraktivní víkendový balíček, zahrnující jak ubytování, tak večerní degustaci spojenou s ochutnávkou vín.

OBJEVTE SVŮJ HORIZONT…


Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001