Menu

Kongresy HOREKA 112

23. 10. 2017

Letos se opět konaly dva úspěšné kongresy HOREKA 112. První 25. dubna v Aquapalace Hotelu Prague v Čestlicích, druhý 10. října v Clarion Congress Hotelu Olomouc. Kongresy HOREKA 112 jsou MICE akcí, na níž majitelé a manažeři restaurací, hotelů a penzionů sdílejí zkušenosti a novinky svých oborů. Vždy s výborně koncipovaným programem v podání šéfkuchařů, hoteliérů, manažerů hotelů a restaurací, ekonomů a dalších ve svých oborech špičkových profesionálů. V Olomouci to opět potvrdili všichni mluvčí včetně prvního, který kongres HOREKA 112 „rozjížděl“, šéfkuchaře olomouckého Entrée restaurantu Přemysla Forejta, jehož předchází pověst jednoho z nejnadanějších mladých českých kuchařů. V panelové diskusi nazvané „Jak přilákat turisty do regionů“ po přednášce věnované problematice nového právního rámce ochrany osobních údajů GDPR (General Data Protection Regulation), který začne platit od května příštího roku, vystoupila spolu s Tomášem Vicanem z Rodinného vinařství VICAN Mikulov, Jiřím Sojkou z restaurace Zelená kočka, Miroslavem Šutou z Boutique Hotel Tanzbeg a Gregorem Marečkem z restaurantu U Starýho Billa ředitelka České centrály cestovního ruchu – CzechTourism Monika Palatková, kterou jsem požádal o pár slov.
„Zastupuji tu nejen CzechTourism, ale i Ministerstvo pro místní rozvoj ČR a paní náměstkyni Kláru Dostálovou, které nenadálé pracovní povinnosti nedovolily v tomto panelu vystoupit. Cílem našeho vystoupení bylo promluvit o marketingových nástrojích, o tom, jak propagovat destinaci. Kolegové, ostatní mluvčí tohoto panelu, kteří jsou z konkrétních provozů, používají jiné nástroje než CzechTourism, jenž disponuje sítí vlastních zahraničních zastoupení. Shodli jsme se ale na určitých trendech v komunikaci, ve využívání sociálních sítí, v komplexní prezentaci destinace včetně produktů, jimiž disponuje.“



Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001