Menu

Koktejl party Ligy pro cestovní ruch

03. 07. 2005

Design hotel Falkensteiner Maria Prag
Euler Hermes Čescob, úvěrová pojišťovna, a.s., Liga pro cestovní ruch, Sekce cestovního ruchu Hospodářské komory hl.m. Prahy a Falkensteiner Maria Prag hotel zvaly na Koktejl party Ligy pro cestovní ruch v předvečer Dne daňové svobody 13. června do Falkensteiner Maria Prag hotelu v Praze. Design hotel Falkensteiner Maria Prag není „jen“ hotelem, ale také galerií art deco v samém centru Prahy. Ať navštívíte restauraci, lobby bar, business lounge, salonky, wellness centrum, nebo využijete ubytovacích služeb, všude se setkáte s kombinací současných designových linií, nápaditě a citlivě zasazených do domu z poloviny 19. století, s kombinací, která navozuje jedinečný pocit elegance, pohostinnosti a komfortu. Hotel je díky své poloze a komplexní nabídce služeb, zahrnující bezpečné neveřejné podzemní garáže, mimořádně vhodný pro pořádání exkluzivních školení a seminářů, pro pobyty při pracovních cestách nebo pro ubytování návštěv firem a podniků sídlících v centru Prahy. Právě pro tento typ zákazníků jeho management připravil velmi praktický systém bonusů a výhod, které hosté získají při dlouhodobém využívání služeb hotelu. Narozdíl od jiných podobných programů je tento individuálně upraven podle potřeb a preferencí konkrétních hostů.

Pivovar Poutník Pelhřimov
Vedoucí obchodu Pivovaru Poutník Pelhřimov pan Jiří Vacek k jejich pivu uvedl:
„Vaříme pivo plzeňského typu, nepasterizované, bez chemických přísad. Pokud pivovar používá mikrobiologický filtr a dodržuje hygienu, není třeba aplikovat drastickou pasterizaci. Kvalitní vodu ze svatého Křemešnického kopce rozmícháme s příslušným množstvím českého rozšrotovaného sladu. Toto dílo se za určitých teplot a stálého míchání vaří, přičemž se škroby převádějí na cukry. Tomuto procesu se říká rmutování. Po uvaření rmutu se z rozšrotovaného uvařeného sladu vyluhuje roztok, který nazýváme sladinka, do které přidáme žatecký chmel a opět vaříme. Po dovaření nám zbyde rozšrotovaný slad, tj. odpad, kterému se říká mláto a dovařená mladina. Mladinu zchladíme a odvedeme na spilku do otevřených kvasných kádí ve spilce, kde přidáme pivovarské kvasnice. Na spilce mladina prokváší spodním kvašením zhruba jeden týden. Po prokvašení je samospádem (bez použití čerpadel) přepuštěna do ležáckých tanků v hloubce 13 m, kde zraje 6 až 8 týdnů. Z ležáckého tanku je přečerpávána přes jemný křemenový filtr, kterým jsou odděleny zbývající kvasinky do přetlačného tanku. Někdy se tento proces může vynechat a můžeme stočit pivo, kterému říkáme nefiltrované. Z přetlačného tanku je dopravováno přes mikrobiologický filtr, zachytávající i nejmenší zbytky kvasinek, do lahví a sudů.“







www.falkensteiner.com



www.znovin.cz



www.pivovarpoutnik.cz



www.rjelinek.cz



www.hkp.cz

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001