Masopust je tradiční dobou hodování a veselí. Nechte se inspirovat zvyky našich předků a v sobotu 9. únoraod 12 do 17 hodin si naplno vychutnejte zabijačku v Plzeňském Prazdroji!Jitrnice, jelítka, tlačenky, ovar, guláš… Nad nádvořím legendárního pivovaru u Formanky budou k mání zabijačkové speciality, čerstvě čepované pivo Pilsner Urquell přímo od zdroje a Šest chmelů z únorové Volby sládků. Nebude chybět ani tradiční muzika, která se postará o náležitou atmosféru. Z bohatého sortimentu nabízených pochutin si určitě vybere každý.Zahradní pavilon Formanka je ozdobou areálu pivovaru Plzeňský Prazdroj. Postaven byl před první návštěvou císaře Františka Josefa I. jako otevřená letní veranda navazující na budovou tehdejší pijárny – dnes konferenční a společenské centrum Secese. Ještě před koncem 19. století byla veranda dozděna, aby mohla sloužit celoročně. Připravila Iveta Brixí.