Menu

Kuchaři v zimě nespí

28. 02. 2018

Zatímco restaurace ve městech odpočívají po boomu okolo konce roku, na horách to vře. Hotely, penziony i horské boudy praskají ve švech. Podívejme se, kterak pobyt na horách zpestřují hostům kuchaři v restauracích certifikovaných značkou Czech Specials.
Efektní relax nabízí hotel Port u Máchova jezera. Na jeho hadině si můžete zabruslit, nebo bruslaře oknem restaurace pozorovat a přitom si pochutnávat na krůtím steaku z chovu v nedalekém Brništi, grilovaným v medu, s lněným semínkem a feferonkou, podávaným na černé čočce.
Trhákem v hotelu Miura je menu Michala Götha Chuť Beskyd. Převážně z lokálních surovin chystá s nadšením nevšední kreace. Na kyselici „deLuxe“ s mufinem ze zelí, a špekem hned tak nezapomenete.
Pavel Václavík v hotelu Lanterna často vítá ve své kuchyni opravdová esa. Třeba při lednových medvědích hodech v podání otce a syna Sapíkových. Host si tu nad dušenými medvědími závitky s domácími máslovými noky připadal jako v labužnickém ráji. Stejně, jako když zvolí daňčí svíčkovou, fava fazole, lišky, bramborové krokety s mandlemi z repertoáru Vávlavíkova.
Stálicí programu hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou jsou Gastronomické dny Jiřího Švestky. Při posledním ročníku se líbilo prsíčko a stehýnko z mladého kuřátka, připravované na přepuštěném másle s čerstvými bylinkami, podávané na chřestovém pyré s pórkem.
Kulaťák v pražských Dejvicích nabízí českou tradici, včetně plzeňského piva a klasiky naší kuchyně. Zajímavě pojednaná jsou grilovaná filátka ze štiky, bylinkové špagety, topinamburové pyré, černý kořen, dýně, kaviár a kerblíková omáčka.
Je na bíle dni, že i zima se dá prožít s báječnými kulinářskými večery, nabízejícími vykrouženou, oku i patru lahodící nabídku.
Připravil Milan Ballík.

www.czechspecials.cz
www.miura.cz
www.lanterna.cz
www.hotelhorizont.cz
www.hotelport.cz
www.kulatak.cz

skinny brunette undressing strip unclothed desi bhabhi Perverted Stepdad Fucks Stepdaughter April Reid Wearing Mini Dress indian priya papa kitchen fuck in hindi


Archiv