Související články
Barman a nápoje hezkých chvilek 3
Dvacáté století je stoletím drinků. Před sto a více lety vystačili naši předkové s pivem. A když už byl nějaký svátek nebo neděle,...
31. 10. 2017
21. 10. 2017
Nejlepším kuchařem České republiky se stal Jan Horký, šéfkuchař, Compass Group Czech Republic s.r.o. Druhé místo obsadil Patrik Bečvář, executive chef, Francouzská restaurace v Obecním domě. Třetí místo získal David Král, sous chef, Aureole Fushion restaurant & lounge.
V šesti studiích se během dopoledne a odpoledne utkalo dvanáct finalistů. Každý ze soutěžících připravil podle svého originálního receptu 4 porce soutěžního tříchodového menu s použitím hlavní suroviny. Pro předkrm - pstruh duhový, hlavní jídlo – jelen sika kýta ořech bez kosti a minimálně jedna surovina od Bonduelle (cizrna, černý kořen nebo hrášek), pro dezert pak čokoláda Callebaut Saint Domingue 70 % a čokoláda Callebaut Papouasie 35,8 %. Všechny výrobky soutěžících kuchařů hodnotila odborná komise. Ta se skládala z předsedy komise, kterou zastal pan Vladislav Stuparič a z dalších komisařů, jimiž byl Martin Havel, Lukáš Uher, Václav Šmerda jr. a Václav Krejčík.
Připravila Romana Vodičková.
www.akc.cz
Související články
Dvacáté století je stoletím drinků. Před sto a více lety vystačili naši předkové s pivem. A když už byl nějaký svátek nebo neděle,...
31. 10. 2017
Nepřehlédněte
Konference bude znovu on-line a zaměří se na restart cestovního ruchu.
18. 02. 2021
Oblastná organizácia cestovného ruchu „ŠARIŠ“ – Bardejov zaznamenala za prvý polrok 2017 zvýšenie počtu turistov oproti rovnakému obdobiu minulých rokov.
26. 09. 2017