Konference HASAP: Standardy ve stravovacích službách
12. 09. 2019
Pečlivě vybraná témata Vám přinesou aktuální informace z různých oblastí. Garantem akce jsou: Asociace hotelů a restaurací ČR, Asociace kuchařů a cukrářů ČR, Česká asociace sester a Univerzita Karlova.
Konference je určena pro management stravovacích provozů zdravotnických zařízení, hotelů, domovů pro seniory, školních jídelen aj., ale také pro všechny, kdo mají o tuto problematiku zájem. Každý účastník dostane certifikační osvědčení o absolvování konference.
Programem provází MUDr. Josef Štorm (Akademický senát UK, 2. LF) a Miloš Žáček (HASAP Consulting, s.r.o.)
Program: Úvodní slovo pořadatele (9:30 –9:40)
1) Aktuální hygienické předpisy (9:45 –10:30) - státní audity HACCP & hygienické kontroly, MUDr. Pavla Svrčinová, PhD. (Hygienická stanice hl. m. Prahy)
2) Co všechno víme a nevíme o koření (10:45-11:30) - pěstování, sklizení, sušení, mletí, míchání a správné používání v kuchyni, Ing. Jiří Fabian (Orkla Foods Česko a Slovensko FoodService)
3) Aktuální legislativa z oblasti odpadového hospodářství (11:45 – 12:30) - úřední kontroly veterinární správy v zařízeních stravovacích služeb, MVDr. Jan Váňa (Státní veterinární správa)
PŘESTÁVKA – OBĚD od 12:30
4) Mezinárodní zkušenosti s vedením a dodržováním hygienických standardů a systémů HACCP (praktické příklady) (13:30 –14:15), Klaus Pilz (Radkersburger Hof GmbH &Co KG)
5) Komunikační a motivační techniky (14:25 – 15:10) - volba správných priorit při zabezpečení každodenních pracovních povinností, Ing. Richard Dobeš (Krauthammer Czech Republic s.r.o.)
6) Diskuze a slosování vyplněných anketních lístků o ceny (15:25 – 16:10)
Na setkání s Vámi se těší HASAP Consulting, s.r.o. Hlavním partnerem konference je Orkla Foods Česko a Slovensko FoodService. Připravila Jana Hlinecká, Foto: Hasap Consulting.