Konference HASAP Standardy ve stravovacích službách
25. 03. 2023
17. ročník vzdělávací akce, která je určena pro všechny, kdo mají zájem sledovat novinky v oblasti gastro standardů. Přednášky jsou zaměřeny nejen na legislativní požadavky, ale také na nové trendy v oboru.
Partneři konference představí v předsálí přednáškového sálu své produkty a služby. Hlavním partnerem akce je Orkla Foods, dalšími partnery jsou firmy dodávající kuchyňské technologie, sanitační prostředky či potraviny.
Program Úvodní slovo (9:30 – 9:40)
1) Aktuální legislativa a jak postupovat při virových nákazách (9:45 – 10:30) MUDr. Pavla Svrčinová, Ph.D. – hlavní hygienička ČR
2) Kvalita vstupních surovin a mikrobiologické nebezpečí(10:45 – 11:30) MVDr. Tomáš Brychta, Státní veterinární ústav Jihlava, Oddělení hygieny potravin
3) Moderní trendy v dietách(11:45 – 12:30) Bc. Květa Krajíčková, Klinická nutriční terapeutka
oběd od 12:30
4) Učíme se hospodařit s energiemi(13:30 –14:15) Robin Wittke, majitel společnosti SICOTRONIC a Miloš Žáček
5) Jak na stížnosti od zákazníků?(14:25 – 15:10) Ing. Richard Dobeš (Krauthammer Czech Republic s.r.o.)
6) Diskuze a slosování vyplněných anketních lístků o ceny(15:25 – 16:10) Změna programu vyhrazena.