Související články
Zlato teklo proudem
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava uspořádala regionální kolo soutěže ZLATOVAR CUP OPAVA.
23. 02. 2022
27. 03. 2022
Srdečně vás zveme 6. dubna 2022 do Clarion Congress Hotelu Prague na 16. ročník konference věnované standardům v rámci poskytování stravovacích služeb. Pečlivě vybraná témata přinesou aktuální informace z různých oblastí. Účastníci konference obdrží certifikát o absolvování konference.
Zaregistrovat se: ZDE.
Konference HASAP se věnují standardům a legislativním předpisům vztahujícím se ke stravovacím službám – hygieně výživy a související problematice. Jsou určeny zejména managementu stravovacích a hotelových provozů, nutričním terapeutům, učitelům a lektorům odborných předmětů.
Garanty konference jsou Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a Česká asociace sester. Záštitu jí poskytli ministr zdravotnictví České republiky prof. MUDr. Vlastimil Válek, CSc., MBA, EBIR a ministr zemědělství České republiky Ing. Zdeněk Nekula.
Programem provází MUDr. Josef Štorm (Rada Kolejí a menz UK) a Miloš Žáček (HASAP Consulting, s.r.o.).
Program konference
09:30 - 09:40 |
Úvodní slovo pořadatele |
09:45 - 10:30
|
Pohled auditora na dodržování požadavků správné výrobní praxe v provozech |
10:45 - 11:30 |
Virologie potravin a prostředí v době covidové |
11:45 - 12:30 |
Označování potravin a nejčastější nedostatky z pohledu SZPI |
12:30 - 13:30 |
oběd |
13:30 - 14:15 |
Řešení monitoringu pro bezpečnost potravin |
14:25 - 15:10
|
Jak si dnes udržet pozitivní přístup a životní energii? |
15:25 - 16:10 |
Diskuze, slosování anketních lístků a předávání cen vylosovaným účastníkům konference |
Změna programu vyhrazena.
Účastnický poplatek: 1250 Kč, pro členy AKC ČR 950 Kč.
www.konferencehasap.cz
www.hasap.cz
Související články
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava uspořádala regionální kolo soutěže ZLATOVAR CUP OPAVA.
23. 02. 2022
Nepřehlédněte
Cyrkl podporuje inovativní projekty, které se zasazují o ekologizaci výrobních i zpracovatelských produktů.
28. 03. 2021