Související články
Pekárny Globusu hlásí před Vánoci rekordy
Zákazníci si objednali největší množství hotového ručně dělaného cukroví a kupují i víc hotových těst.
17. 12. 2020
27. 03. 2022
Srdečně vás zveme 6. dubna 2022 do Clarion Congress Hotelu Prague na 16. ročník konference věnované standardům v rámci poskytování stravovacích služeb. Pečlivě vybraná témata přinesou aktuální informace z různých oblastí. Účastníci konference obdrží certifikát o absolvování konference.
Zaregistrovat se: ZDE.
Konference HASAP se věnují standardům a legislativním předpisům vztahujícím se ke stravovacím službám – hygieně výživy a související problematice. Jsou určeny zejména managementu stravovacích a hotelových provozů, nutričním terapeutům, učitelům a lektorům odborných předmětů.
Garanty konference jsou Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a Česká asociace sester. Záštitu jí poskytli ministr zdravotnictví České republiky prof. MUDr. Vlastimil Válek, CSc., MBA, EBIR a ministr zemědělství České republiky Ing. Zdeněk Nekula.
Programem provází MUDr. Josef Štorm (Rada Kolejí a menz UK) a Miloš Žáček (HASAP Consulting, s.r.o.).
Program konference
09:30 - 09:40 |
Úvodní slovo pořadatele |
09:45 - 10:30
|
Pohled auditora na dodržování požadavků správné výrobní praxe v provozech |
10:45 - 11:30 |
Virologie potravin a prostředí v době covidové |
11:45 - 12:30 |
Označování potravin a nejčastější nedostatky z pohledu SZPI |
12:30 - 13:30 |
oběd |
13:30 - 14:15 |
Řešení monitoringu pro bezpečnost potravin |
14:25 - 15:10
|
Jak si dnes udržet pozitivní přístup a životní energii? |
15:25 - 16:10 |
Diskuze, slosování anketních lístků a předávání cen vylosovaným účastníkům konference |
Změna programu vyhrazena.
Účastnický poplatek: 1250 Kč, pro členy AKC ČR 950 Kč.
www.konferencehasap.cz
www.hasap.cz
Související články
Zákazníci si objednali největší množství hotového ručně dělaného cukroví a kupují i víc hotových těst.
17. 12. 2020
Nepřehlédněte