Související články
Aktuální situace podnikatelů v hotelnictví a pohostinství
Výsledky průzkumu Asociace hotelů a restaurací České republiky.
02. 07. 2020
03. 10. 2019
V rámci odborného programu GastroTour veletrhu For Gastro&Hotel v Praze Letňanech proběhne pod záštitou projektu Czech Specials dne 12.10.2019 od 11.00 v Hale 2D diskuzní stůl na téma:
Je česká kuchyně sexy?
Diskutovat na téma přítomnosti i budoucnosti české kuchyně přijdou ti, kteří česká jídla velmi dobře vaří, i ti, kteří o české kuchyni píší, ale také ti, kteří zkoumají její kořeny. Těšit se můžete na šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka z michelinské restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfkuchaře Petra Hajného z vynikající restaurace Zas a Znova, šéfkuchaře vyhledávané restaurace Chládek Zahradnické centrum, Karla Nováka. Svými postřehy do diskuze přispěje i dlouholetý komentátor české gastronomické scény Milan Ballík a docent Jan Hán z Vysoké školy hotelové v Praze, která se podílí na řešení výzkumného projektu Kulinární dědictví českých zemí. Moderátorem bude Tomáš Kalina, organizátor Symposium Culinary Prague.
Zajímá vás česká kuchyně? Přijďte se i vy zapojit do diskuze a říct svůj názor na současný stav a budoucnost české národní a regionální kuchyně, podělit se s ostatními o svoje zkušenosti!
Připravila Maria Horníková.
Související články
Výsledky průzkumu Asociace hotelů a restaurací České republiky.
02. 07. 2020
Nepřehlédněte
Neočekávám, že stát bude financovat celý rozvoj odvětví cestovního ruchu, ale minimálně by měl hledat způsob, jak v tvrdé globální konkurenci daleko účinněji...
03. 09. 2019