Související články
Tekuté ovoce, euforie v lahvi
Téměř všechny druhy peckovin, ale i lesní ovoce, jádroviny a mnoho dalších, mají jednu sympatickou vlastnost. Po speciální přípravě...
26. 08. 2019
03. 10. 2019
V rámci odborného programu GastroTour veletrhu For Gastro&Hotel v Praze Letňanech proběhne pod záštitou projektu Czech Specials dne 12.10.2019 od 11.00 v Hale 2D diskuzní stůl na téma:
Je česká kuchyně sexy?
Diskutovat na téma přítomnosti i budoucnosti české kuchyně přijdou ti, kteří česká jídla velmi dobře vaří, i ti, kteří o české kuchyni píší, ale také ti, kteří zkoumají její kořeny. Těšit se můžete na šéfkuchaře Oldřicha Sahajdáka z michelinské restaurace La Degustation Bohême Bourgeoise, šéfkuchaře Petra Hajného z vynikající restaurace Zas a Znova, šéfkuchaře vyhledávané restaurace Chládek Zahradnické centrum, Karla Nováka. Svými postřehy do diskuze přispěje i dlouholetý komentátor české gastronomické scény Milan Ballík a docent Jan Hán z Vysoké školy hotelové v Praze, která se podílí na řešení výzkumného projektu Kulinární dědictví českých zemí. Moderátorem bude Tomáš Kalina, organizátor Symposium Culinary Prague.
Zajímá vás česká kuchyně? Přijďte se i vy zapojit do diskuze a říct svůj názor na současný stav a budoucnost české národní a regionální kuchyně, podělit se s ostatními o svoje zkušenosti!
Připravila Maria Horníková.
Související články
Téměř všechny druhy peckovin, ale i lesní ovoce, jádroviny a mnoho dalších, mají jednu sympatickou vlastnost. Po speciální přípravě...
26. 08. 2019
Nepřehlédněte
Pořádá 3. března 2021 Katedra cestovního ruchu Vysoké školy polytechnické Jihlava.
05. 02. 2021
Množství domácích a zahraničních turistů v Praze se neustále zvyšuje a ani rok 2017 nebyl výjimkou. Loni Prahu navštívilo celých 7 650 000 osob a počet...
09. 02. 2018