Menu

Hotelová škola Mariánské Lázně se blýskla ve světové konkurenci

12. 03. 2020

Hotelová škola Mariánské Lázně zastoupená šéfkuchařem panem Josefem Kratochvílem se v únoru účastnila Světové olympiády kuchařů v německém Stuttgartu. Olympiády se zúčastnilo 2 000 kuchařů z 50 zemí světa. Výstavu shlédlo více než 100 tisíc návštěvníků. 

Soutěžící v kategorii kulinářské umění měli připravit a prezentovat pětichodové menu s lázeňskou tématikou.

Odborný učitel hotelové školy připravil pro soutěž toto menu:
·      Srnčí panenka v kabátku ze zeleného chřestu,
·      roláda z baby kuřátka s pistáciemi,
·      glazovaná zelenina na másle,
·      houbové ragú s lázeňskými noky a zvěřinovým juicem,
·      jalovcová omáčka














Dalším zadáním byla výroba dvou druhů teplých a studených fingerfoodů pro šest osob, polévka a desert.

Mezinárodní komise složená z předních gastronomických odborníků vyhodnotila výrobky a celkovou kompozici výstavní tabule jako třetí nejlepší z 35 světových konkurenčních vystavovatelů.

Bronzová medaile je vynikajícím výsledkem dlouholeté odborné činnosti na Hotelové škole v Mariánských Lázních. Gratulujeme celému týmu pod vedením ředitele školy Ing. Jiřího Chuma, odborným poradcům cukrářce Marii Horáčkové, kuchařům Jiřímu Pokornému a Františku Škůrkovi.

Další detailní informace a zajímavosti naleznete na https://www.olympiade-der-koeche.com
Připravil Jiří Chum.

www.hotelovaskola.cz

skinny brunette undressing strip unclothed desi bhabhi Perverted Stepdad Fucks Stepdaughter April Reid Wearing Mini Dress indian priya papa kitchen fuck in hindi


Nepřehlédněte


Vzdělávání Gastro

Studenti z Přímky soutěžili v čepování piva

V sobotu 9. června 2018 se ve Znojmě uskutečnil již čtvrtý ročník oslav zlatavého hořkého moku pod názvem Pivní slavnosti Znojmo 2018.

12. 06. 2018

číst dál


Ze světa

Nový Israel Bike Trail

Na propagaci aktivit cestovního ruchu v izraelské poušti byl zaměřen workshop pořádaný Česko-izraelskou smíšenou obchodní komorou a cestovní kanceláří Allround...

08. 03. 2019

číst dál


Archiv