Související články
Společnost Gastromach představila start upový projekt bez kuchyně
Start-up bezkuchyně představil projekt, který řeší personální krizi v gastronomii a nabízí smart řešení pro budoucnost
28. 11. 2019
28. 01. 2019
Úspěšně proběhl jubilejní 25. ročník celorepublikového finále soutěže mladých talentů v oborech cukrář, kuchař, číšník, barman, barista a teatender. Konal se již tradičně v lednovém termínu jako odborný doprovodný program mezinárodních veletrhů cestovního ruchu GO a REGIONTOUR. V prostorách expozice Gastro Junioru - pavilonu P. Zúčastnilo se rekordních 125 soutěžících z více než čtyřicet tuzemských a zahraničních odborných škol.
Účastníci se nominovali v rámci odborných soutěží vyhlášených Asociací kuchařů a cukrářů ČR. Záštitu nad soutěží převzal prezident AKC ČR - Bc. Miroslav Kubec. Nově probíhal každý den před soutěží Master Class a jako první na prezentaci špičkového cukrářského umění. Přijal pozvání mistr světa v cukrářství Mieczysław Chojnowski, který je v Brně častým hostem Brněnské asociace kuchařů a cukrářů ČR a věnuje se školení mladých talentů. Hodnotitelské komise byly složeny z předních odborníků v gastronomii, členů Asociace kuchařů a cukrářů ČR a České barmanské asociace.
Připravila Romana Vodičková.
www.bvv.cz/gastro-junior-brno/2019/
www.cbanet.cz
www.akc.cz
www.asciscr.cz
Související články
Start-up bezkuchyně představil projekt, který řeší personální krizi v gastronomii a nabízí smart řešení pro budoucnost
28. 11. 2019
Nepřehlédněte
Proslulá restaurace Grand Cru připravila pro své zákazníky opravdový gastronomický zážitek.
21. 01. 2019