Související články
Z čeho uplést pomlázku a čím ochutit jarní nádivku
Kurátor dřevin mírného pásma Botanické zahrady hl. m. Prahy Tomáš Vencálek připravil několik tipů.
07. 04. 2020
03. 11. 2021
Letos, již po sedmé, se mu můžete opět těšit na ty nejlepší recepty z České a Slovenské republiky, které v Praze nemají obdoby.
Šéfkuchaři čerpali inspiraci nejen z utajovaných prvorepublikových receptů, ale zejména z vyhlášeného Slovenského Grobu, kde je tradice podávání husích pokrmů více než 100letá.
Těšit se můžete nejen na pečlivě vybírané výkrmné husy, pravé slovenské domácí lokše, bílé i červené zelí s variací nahřátých domácích knedlíků, ale také na pravá Grobská husí játra ve výborné přírodní šťávě.
Letos poprvé si budete moci vychutnat veškeré husí speciality jak v restauraci, tak i formou Take Away, a to k dopečení u vás doma. Vše pečlivě zabalené a připravené s přiloženými recepty.
www.eshop.restaurace-selskydvur.cz
www.restaurace-selskydvur.cz
Související články
Kurátor dřevin mírného pásma Botanické zahrady hl. m. Prahy Tomáš Vencálek připravil několik tipů.
07. 04. 2020
Nepřehlédněte