Související články
Street Food Festival
Z dovolené na dovolenou – druhou sobotu v září se v měcholupských rodinách vařit nemusí.
01. 09. 2021
16. 04. 2024
Již 18. ročník konference Standardy ve stravovacích službách se konal dne 20. 3. 2024 v Clarion Congress Hotelu Prague v pražských Vysočanech. Pořádající společnost HASAP Consulting, s.r.o. i tento rok připravila program s tématy reagující na požadavky a aktuální situaci ve stravovacích provozech.
videozáznam z konference
Na programu konference byla tato témata:
► Legislativní požadavky z pohledu MZe – příklady z praxe
přednášející Ing. David Zima (Ministerstvo zemědělství, odbor potravinářský)
► Obaly v gastronomii – legislativní povinnosti
přednášející Martin Fojtík (EKO-KOM)
► Prevence alimentárních nákaz
přednášející MUDr. Michaela Špačková, PhD. (Oddělení epidemiologie infekčních nemocí, Státní zdravotní ústav)
► Epidemie a jiné mimořádné události - stále aktuální téma
přednášející MUDr. Vilma Benešová (epidemiolog)
► Sanitace při mimořádných událostech
přednášející Pavel Solař (Ecolab)
► Rekonstrukce gastronomického provozu – projektová příprava
přednášející Ing. Eva Dobíšková (projektantka gastronomických zařízení, G-team projektová kancelář)
► Jak získat dotace na energeticky úsporné provozy
přednášející Pavel Veverka (RPA)
► Chování manažerů v nestandardních situacích
přednášející Aleš Pokorný (Krauthammer Czech Republic)
Průvodcem a moderátorem konference byl MUDr. Josef Štorm společně s jednatelem pořádající společnosti HASAP Consulting Milošem Žáčkem. Účastníci měli možnost nejen načerpat nové informace, ale také si pochutnat z výběru obědového menu, které připravili kuchaři Clarion Congress Hotelu Prague pod vedením šéfkuchaře Miroslava Soukupa.
Konference by se nemohla konat bez podpory partnerů, kteří představili u svých stánků své produkty a služby, a tím se maximálně podíleli na úspěchu celé akce. V závěru přednáškového dne byly slosovány anketní lístky a nejeden účastník odešel domů s pozorností, kterou naši partneři věnovali do tomboly.
Partnery konference byli: ANETE, CoffeBreak (Lavazza), CPI Hotels, ECOLAB, GIF ActiveVent, HEALTHCARE INSTITUTE, JIPA International, Jiva Jirák, Krauthammer, Retigo, RPA, Stevy (ELRO), Winterhalter, Gastro Report & Minutka a e-Vsudybyl.cz
HASAP Consulting stále pracuje na zvýšení prestiže pořádané konference a k tomu mu pomáhají i poskytované záštity, které poskytli: ministr zemědělství Mgr. Marek Výborný, ministr zdravotnictví Vlastimil Válek, ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš, Asociace kuchařů a cukrářů České republiky a Česká asociace sester.
Připravila Jana Hlinecká, Foto: Hasap Consulting.
www.konferencehasap.cz
www.hasap.cz
Související články
Z dovolené na dovolenou – druhou sobotu v září se v měcholupských rodinách vařit nemusí.
01. 09. 2021
Nepřehlédněte
Rozhovor s ministryní pro místní rozvoj Klárou Dostálovou.
19. 11. 2019