Menu

Podzimní delikatesy v zámecké restauraci Chateau Ctěnice

12. 10. 2024

Romantická zámecká restaurace Chateau Ctěnice situovaná v Zámeckém areálu Ctěnice na severovýchodní hranici Prahy nabídne svým hostům po celý říjen sezónní dýňové a zvěřinové menu plné chutí podzimu. Dýňové
a zvěřinové menu, sestavené zkušeným šéfkuchařem Denisem Wágnerem, bude v restauraci Chateau Ctěnice, která jsou součástí skupiny PYTLOUN RESTAURANTS, k dispozici každý den od 12 do 21 hodin.


„Říjen je měsícem plným barev
a chutí podzimu, a my v restauraci Chateau Ctěnice jsme pro vás s naším týmem připravili jedinečné gastronomické zážitky, které dokonale vystihují atmosféru tohoto období. Naše říjnová nabídka se nese ve znamení dýní a zvěřiny, surovin typických pro podzimní sklizeň a lesní hony. Přijďte si k nám vychutnat podzim v jeho nejkrásnější podobě,“
říká šéfkuchař Denis Wágner.

Restaurace Chateau Ctěnice (Bohdanečská 259, Praha-Vinoř) nabízí 40 míst k sezení v příjemném prostředí moderní zámecké restaurace. Cihlové klenuté stropy, hrubý štuk a těžká dlažba dodávají interiéru autentický vzhled. Restaurace se zaměřuje na klasiku s důrazem na čerstvé suroviny od lokálních dodavatelů. Nová venkovní terasa, která je od června v provozu, umožňuje vychutnat si gastronomické speciality, kávu, pivo či osvěžující drinky s výhledem na zámecké nádvoří, což je ideální pro odpočinek a prožití klidné atmosféry ctěnického panství.
Připravil Ondřej Hampl.

www.restauracechateauctenice.cz

Archiv