Podzimní delikatesy v zámecké restauraci Chateau Ctěnice
12. 10. 2024
Romantická zámecká restaurace Chateau
Ctěnice situovaná v Zámeckém areálu Ctěnice na severovýchodní hranici
Prahy nabídne svým hostům po celý říjen sezónní dýňové a zvěřinové
menu plné chutí podzimu. Dýňové
a zvěřinové menu, sestavené zkušeným šéfkuchařem Denisem Wágnerem,
bude v restauraci Chateau Ctěnice, která jsou součástí skupiny PYTLOUN
RESTAURANTS, k dispozici každý den od 12 do 21 hodin.
„Říjen je měsícem plným barev
a chutí podzimu, a my v restauraci Chateau Ctěnice jsme pro vás s naším
týmem připravili jedinečné gastronomické zážitky, které dokonale
vystihují atmosféru tohoto období. Naše říjnová nabídka se nese ve
znamení dýní a zvěřiny, surovin typických pro podzimní sklizeň a lesní
hony. Přijďte si k nám vychutnat podzim v jeho nejkrásnější
podobě,“ říká šéfkuchař Denis Wágner.
Restaurace Chateau Ctěnice (Bohdanečská
259, Praha-Vinoř) nabízí 40 míst k sezení v příjemném prostředí
moderní zámecké restaurace. Cihlové klenuté stropy, hrubý štuk a těžká
dlažba dodávají interiéru autentický vzhled. Restaurace se zaměřuje na
klasiku s důrazem na čerstvé suroviny od lokálních dodavatelů. Nová
venkovní terasa, která je od června v provozu, umožňuje vychutnat si
gastronomické speciality, kávu, pivo či osvěžující drinky s výhledem na
zámecké nádvoří, což je ideální pro odpočinek a prožití klidné
atmosféry ctěnického panství.
Připravil Ondřej Hampl.
www.restauracechateauctenice.cz