Zážitková gastronomie v Peci pod Sněžkou
01. 12. 2014
Milovníci dobrého jídla a vína
si brzy opět přijdou na své. O víkendu 28. až 30. 11. 2014 se v hotelu
Horizont v Peci pod Sněžkou konají 9. gastronomické dny šéfkuchaře
Jiřího Švestky. Hotel je pořádá jednou ročně a trvají pouhé tři dny.
Zážitek ale zůstává po celý rok, stejně jako zájem přijet i příště
a zvědavost, co šéfkuchař Švestka připraví tentokrát.
Snoubení pokrmů s víny
Vrcholem Gastronomických dnů je páteční a sobotní večer, kdy bude
servírováno pětichodové degustační menu snoubené s pečlivě vybranými
víny. Každý večer nabízí své originální menu, doplněné moravskými
víny z Vinařství Na Soutoku a víny z Nového světa, která dováží
společnost Vinicola. Jednotlivé chody průběžně osobně okomentují
šéfkuchař hotelu Horizont Jiří Švestka a Přemysl Průša, obchodní
ředitel společnosti Vinicola, která vlastní i Vinařství Na Soutoku.
V nabídce hotelu Horizont
Kdo by večerní degustace nestihl, může si v Horizont café &
restaurantu od pátku do neděle užívat nejen vybrané pokrmy
z degustačního menu, ale i další speciality, připravované kuchařským
týmem hotelu Horizont speciálně pro tento víkend. V nabídce hotelu
Horizont samozřejmě nechybí ani atraktivní víkendový balíček,
zahrnující jak ubytování, tak večerní degustaci spojenou
s ochutnávkou vín.
OBJEVTE SVŮJ HORIZONT…