Menu

Touch & Taste New Zealand

19. 06. 2005

Festival nejen chuti „Touch & Taste New Zealand“ se pod záštitou velvyslance Nového Zélandu v Německu Jeho Excelence J. E. Petera Hamiltona konal od 21. do 22. května v pražském hotelu Corinthia Towers. Byl přehlídkou toho nejlepšího z kulinářské nabídky Nového Zélandu, včetně vybraných vín. Hostující novozélandská šéfkuchařka Danielle Gunser připravila pětichodové menu pro galavečeři, stejně jako nejrůznější speciality pro nedělní brunch – jehněcí, novozélandské zelenoústé slávky, dezert Pavlova, speciálně pečeného lososa v novinovém papíru, pokrmy s medem Rata anebo Manuka či ostrou omáčkou Kaitaia fire. O přiblížení původní novozélandské kultury se prostřednictvím tradičních maorských tanců a hudby přičinila maorská skupina Ngati Ranana Maori Club.





www.corinthia.cz

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001