Menu

Šéfkuchař Jiří Hrdý sekundoval řediteli Grandhotelu Pupp

27. 11. 2005

V tradičním termínu, počátkem listopadu, se v jihočeské metropoli Českých Budějovicích konalo setkání milovníků dobrého jídla, pití a výrobců potravin i potřeb pro gastronomii. Na dvě stě vystavovatelů po tři dny předvádělo výrobky, zvalo k návštěvě svých restaurací a hotelů. Příjemným oživením výstavy byla účast zahraničních vystavovatelů z Maďarska, Rakouska, Německa, Slovenska. Zpestřením bylo vystoupení kuchařů z Namibie, Indie, Maďarska, Francie. Netradiční pěkné počasí potěšilo nejen ředitele pořádající agentury Gastkom Vladimíra Tůmu, ale i návštěvníky z území celé České republiky a sousedního Rakouska. Velký ohlas mezi návštěvníky mělo vystoupení a kuchařské umění ředitele Grandhotelu Pupp Karlovy Vary pana Romana Vacho, kterému sekundoval šéfkuchař Jiří Hrdý. Jejich návod na prouzená kachní prsa s cejlonským čajem jistě využije nejedna jihočeská domácnost.
Text a foto Ing Eduard Levý



www.gastrofestival.cz

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001