Reinsdyr Gastropub
29. 11. 2015
Reinsdyr Gastropub jde vstříc chutím po skandinávské exotice.
Krasavce tundry, soba polárního, má proto ve štítu v autentickém jazyce
(norsky reinsdyr). Seveřan z plání, kde je tento div přírody doma, si na
cingrlátka nepotrpí. Na lidské teplo a koncert chutí sází i Gastropub.
Gurmány potěší sobími steaky i bohatým menu z ryb, krabů a dalších
darů moře. Všechny pocházejí ze zdrojů střežících čistou přírodu.
Na kouzlech, jež umí Skandinávie, staví i jeho gastronomie. Neskrblí jimi
ani v soutěži o originální polévku. Severská kuchyně to umí jinak
i s vepřovým, hovězím či drůbeží a také s různými druhy zeleniny a
zavařenin. „Rodinným stříbrem“ jsou ryby, podávané přímo z udírny.
Prastará skandinávská receptura.
