Menu

Reinsdyr Gastropub

29. 11. 2015

Reinsdyr Gastropub jde vstříc chutím po skandinávské exotice. Krasavce tundry, soba polárního, má proto ve štítu v autentickém jazyce (norsky reinsdyr). Seveřan z plání, kde je tento div přírody doma, si na cingrlátka nepotrpí. Na lidské teplo a koncert chutí sází i Gastropub. Gurmány potěší sobími steaky i bohatým menu z ryb, krabů a dalších darů moře. Všechny pocházejí ze zdrojů střežících čistou přírodu. Na kouzlech, jež umí Skandinávie, staví i jeho gastronomie. Neskrblí jimi ani v soutěži o originální polévku. Severská kuchyně to umí jinak i s vepřovým, hovězím či drůbeží a také s různými druhy zeleniny a zavařenin. „Rodinným stříbrem“ jsou ryby, podávané přímo z udírny. Prastará skandinávská receptura.



Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001

festival krumlov 34
czech semicon
food art festival