Pravoslavné vánoční menu
25. 11. 2007
Originální krápníkový Triton Restaurant na Václavském náměstí
oslavil listopad bohatým zvěřinovým menu.V nabídce bylo bažantí,
křepelčí, kančí, dančí, srnčí, zaječí, jelení a mufloní maso.
Šéfkuchař Michal Novák připravil pokrmy na základě tradičních receptů
v moderní úpravě s využitím speciality restaurace – domácí udírny,
ve které se maso čerstvě udí na bukových hoblinách a přímo podává
hostu. Do konce roku se chystá ještě tradiční štědrovečerní a
svatoštěpánské menu. Perličkou, již podruhé, bude pravoslavné ruské
dvanáctichodové vánoční menu, které se chystá na 8. ledna 2008.
„Chceme hostům ukázat a umožnit jim ochutnat, jak se slaví tradiční
ruské Vánoce. Recepty jsme převzali ze staré ruské literatury,“
vysvětluje Michal Novák.
Triton Restaurant
Václavské nám. 26, Praha 1
