Pravoslavné vánoční menu
25. 11. 2007
Originální krápníkový Triton Restaurant na Václavském náměstí oslavil listopad bohatým zvěřinovým menu.V nabídce bylo bažantí, křepelčí, kančí, dančí, srnčí, zaječí, jelení a mufloní maso. Šéfkuchař Michal Novák připravil pokrmy na základě tradičních receptů v moderní úpravě s využitím speciality restaurace – domácí udírny, ve které se maso čerstvě udí na bukových hoblinách a přímo podává hostu. Do konce roku se chystá ještě tradiční štědrovečerní a svatoštěpánské menu. Perličkou, již podruhé, bude pravoslavné ruské dvanáctichodové vánoční menu, které se chystá na 8. ledna 2008. „Chceme hostům ukázat a umožnit jim ochutnat, jak se slaví tradiční ruské Vánoce. Recepty jsme převzali ze staré ruské literatury,“ vysvětluje Michal Novák.
Triton Restaurant
Václavské nám. 26, Praha 1