Plody a ryby moří a oceánů
01. 12. 2011
Welcome drinkem Sandeman Port White a ruchem přístavu s houkáním sirén připlouvajících lodí vítal OREA Hotel Voroněž Brno ve středu 16. listopadu 2011 večer hosty sedmých Plodů a ryb moří a oceánů. Skotský dudák přivedl na pódium moderátorku Marcelu Vandrovou a ředitele OREA Hotelu Voroněž Josefa Kulíška, který gurmetský galavečer oficiálně zahájil. Předkrm, plátky uzeného skotského lososa na jablkové marinádě s krevetovým koktejlem. Následovalo jídlo vítězů tenisového Wimbledonu 2011, pošírovaný humr v másle a bylinkách, smažený platýz na kurkumě s hráškovým pyré, rýží s rakem a fialovou bramborou. Poté lov briliantu, který do jedné ze sklenic se sektem nechala vhodit Diamonds International Corporation, raut a vizitková tombola. I letos tuto báječnou gastronomickou akci s OREA Hotelem Voroněž uchystala reklamní společnost SNIP & CO.