Plody a ryby moří a oceánů
01. 12. 2011
Welcome
drinkem Sandeman Port White a ruchem přístavu s houkáním sirén
připlouvajících lodí vítal OREA Hotel Voroněž Brno ve středu
16. listopadu 2011 večer hosty sedmých Plodů a ryb moří a oceánů.
Skotský dudák přivedl na pódium moderátorku Marcelu Vandrovou a ředitele
OREA Hotelu Voroněž Josefa Kulíška, který gurmetský galavečer oficiálně
zahájil. Předkrm, plátky uzeného skotského lososa na jablkové marinádě
s krevetovým koktejlem. Následovalo jídlo vítězů tenisového Wimbledonu
2011, pošírovaný humr v másle a bylinkách, smažený platýz na kurkumě
s hráškovým pyré, rýží s rakem a fialovou bramborou. Poté lov
briliantu, který do jedné ze sklenic se sektem nechala vhodit Diamonds
International Corporation, raut a vizitková tombola. I letos tuto báječnou
gastronomickou akci s OREA Hotelem Voroněž uchystala reklamní společnost
SNIP & CO.
![](/originaly/clanek/2899_44739_original.jpg)
![](/originaly/clanek/2899_44740_original.jpg)