Menu

Pendolinem do hotelu Atom

10. 07. 2007


Už večerní cesta 19. června mezi Prahou a Ostravou spojem PENDOLINO SC 513, režírovaná generálním sekretářem Asociace hotelů a restaurací České republiky panem Václavem Stárkem, a to i díky řízené degustaci vín v podání pana Oldřicha Bujnocha, byla zážitkem. Obdobně příjemným způsobem účastníky konference „Gastronomický den AHR ČR“ v místě konání Ostravě vítali ředitel hotelu Atom pan Lubomír Bárta, vedoucí obchodního oddělení hotelu Atom pan Tomáš Kodrle a jejich šéfkuchař pan Otto Kokoszynski. 20. června program pokračoval zahájením konference s programem: „Catering s fantazií aneb jak zaujmout klienty“ (Zdena Ryndová, Zátiší Catering Group a.s.); „Možnosti stabilizace kvalifikovaného personálu v gastronomii“ (Jiří Vronský, HR Gastroservis); „Globální design skla – trendy inspirace, vize“ (Pavel Bobošík, SAHM s.r.o.); „Několik nápadů z praxe pro současnou gastronomii“ (Jakub Sedláček, AKC ČR); „Marketing restaurací na vlastních webových stránkách“ (Viktor Janouch, Neofema.cz); „Efektivizace gastronomických provozů a bezdrátové technologie“ (Tom Šafránek, Vectron Systems CZ s.r.o.), „Stodolní ulice – úspěšný marketingový projekt“ (Aleš Ďurka, Agentura Stodolní.CZ s.r.o.); „Aktivity AHR ČR na podporu gastronomie“.



www.ahrcr.cz
www.atom.cz

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001