Koktejl party Ligy pro cestovní ruch v české restauraci pro českého klienta
27. 12. 2002
Dám den života za točené od Pinkasů!
Rudolf Hrušínský starší
10. prosince se v v prostorách restaurace Doma v 1. patře
U Pinkasů konala další s řady Koktejl party Ligy pro cestovní ruch,
tentokrát spojená s akcí Sekce cestovního ruchu Hospodářské komory hl.m.
Prahy. Hlavním námětem předvánočního party bylo nejen setkání se
s přáteli, ale především byznys. Ostatně kvůli němu, kvůli podnikání
a vytváření podmínek pro něj se takovéto platformy vytvářejí, protože
téměř každý byznys je o kontaktech a spolupráci.
Kromě Plzeňského Prazdroje se pila kvalitní vína pro gastronomii
Vinařského družstva Templářské sklepy Čejkovice, jež se zde při této
příležitosti prezentovaly. Gastronomii restaurace U Pinkasů pak
prezentovaly speciality české kuchyně, ilustrující fakt, že pokud do
Evropské unie, tak jedině se zavináči, utopenci a syrečky, které zde
úspěšně zastupoval sýrový mix z Pivního sýra a Romaduru. Domácí
atmosféru dokreslovaly čerstvě napečené koláče s drobenkou. Ředitele
Restaurace U Pinkasů pana Roberta Sachra jsem při této příležitosti
požádal o krátké povídání a zeptal se jej, co Pinkasům přeje do
nového roku.
Jsme českou restaurací pro českého klienta a snažíme se dělat české
věci, takže, aby si lidé čas od času udělali volno a zašli k nám na
dobré koláče a dobré pivo.