Menu

(21. – 30. září 2001) měl ve svém mottu: „Objevte s námi nádherné kulinářské tradice jihovýchodní Asie. Kořeněné, lehké a především výtečné speciality připravené naším indonéským šéfkuchařem Arim Munandarem.“ Účastníci akce mohli ochutnat Gado-Gado, Kacang Goreng, Nasi Goreng a mnoho dalších specialit. Zhlédnout i typické národní tance v podání profesionálních umělců z Indonésie. Zahájení akce, pořádané pod záštitou indonéského velvyslanectví, se v osobním doprovodu generálního ředitele hotelu Hilton Prague pana Anvera On osobně účastnila Jeho Excelence velvyslanec Indonéské republiky pan Soeharto Soedarno.

Indonéský festival v hotelu Hilton Prague

28. 10. 2001



Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001