Menu

(21. – 30. září 2001) měl ve svém mottu: „Objevte s námi nádherné kulinářské tradice jihovýchodní Asie. Kořeněné, lehké a především výtečné speciality připravené naším indonéským šéfkuchařem Arim Munandarem.“ Účastníci akce mohli ochutnat Gado-Gado, Kacang Goreng, Nasi Goreng a mnoho dalších specialit. Zhlédnout i typické národní tance v podání profesionálních umělců z Indonésie. Zahájení akce, pořádané pod záštitou indonéského velvyslanectví, se v osobním doprovodu generálního ředitele hotelu Hilton Prague pana Anvera On osobně účastnila Jeho Excelence velvyslanec Indonéské republiky pan Soeharto Soedarno.

Indonéský festival v hotelu Hilton Prague

28. 10. 2001



Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001

festival krumlov 34
laco deczi