Menu

Gastronomický den v Brně

06. 07. 2008

11.6.2008 se v příjemném prostředí v Brně uskutečnila letní konference Asociace hotelů a restaurací ČR s názvem „Host na prvním místě (hledáme cesty ke zlepšení spokojenosti a ochrany zákazníka)“. Účastníky vítal top management hostitelského Best Western Premier Hotelu International v čele s předsedou představenstva Pavlem Brdičkou a generálním ředitelem Pavlem Bartoňkem. V programu moderovaném prezidentem AHR ČR Pavlem Hlinkou vystoupili Ivan Konečný, šéf oddělení prodeje pro Českou republiku akciové společnosti VEBA, textilní závody Broumov, ústřední ředitel Státní zemědělské a potravinářské inspekce Jakub Šebesta, ředitel odboru řízení ochrany veřejného zdraví Ministerstva zdravotnictví ČR Jaromír Hrubý. S příspěvkem „Podpora české gastronomie – součást propagace České republiky jako turistické destinace“ ředitel CzechTourism Rostislav Vondruška. S pozoruhodnou přednáškou „Mýty a pověry o českém pivu“ obchodní ředitel pro nezávislý trh Pivovarů Staropramen, a.s. Petr Kovařík. S „Představením projektu tradiční české gastronomie“ generální sekretář AHR ČR Václav Stárek. S přednáškou „Návrat ke kořenům tradiční české gastronomie“ prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR Miroslav Kubec aj. Velice pozoruhodná už ale byla cesta řady budoucích účastníků gastronomického dne z Prahy do Brna 10. června degustačním vlakem EC 175 JAN JESENIUS, jíž svou velikostí dominoval samochladicí sud STAROPRAMENu.


 

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001