Gastro OREA HOTELS 2003
29. 03. 2003
V hotelu Voroněž v Brně se 5. března pod záštitou Asociace
kuchařů a cukrářů České republiky konala soutěž gastronomů hotelového
řetězce OREA HOTELS. Do soutěže se mohli přihlásit všichni
profesionální kuchaři, cukráři a číšníci hotelů OREA HOTELS. Soutěže
se zúčastnilo třináct družstev (52 soutěžících) v soutěžních
disciplínách: mísa minipředkrmů, mísa minidezertů, hlavní jídlo –
základní surovina filet z lososa, příprava a servis salátu –
číšnická část soutěže + test odborných znalostí. Po předání
medailí a cen a oficiálním vyhodnocení pozval všechny přítomné k velmi
příjemnému rautu generální ředitel společnosti Orea, s.r.o. pan Zdeněk
Šafařík.
Družstva
1. Praha, Boží Dar
2. Santon, Brno
3. Excelsior a Monty, Mariánské Lázně
Hlavní jídlo
1. Voroněž I, Brno
2. Praha, Boží Dar
3. Santon, Brno
Příprava a servis salátu, test odborných znalostí
1. Pyramida, Praha
2. Excelsior a Monty, Mariánské Lázně
3. Voroněž I, Brno
Mísa minipředkrmů
1. Praha, Boží Dar
2. Voroněž I, Brno
3. Pyramida, Praha
Mísa minidezertů
1. Praha, Boží Dar
2. Voroněž I, Brno
3. Excelsior a Monty, Mariánské Lázně