Gastro OREA HOTELS 2003
29. 03. 2003
V hotelu Voroněž v Brně se 5. března pod záštitou Asociace kuchařů a cukrářů České republiky konala soutěž gastronomů hotelového řetězce OREA HOTELS. Do soutěže se mohli přihlásit všichni profesionální kuchaři, cukráři a číšníci hotelů OREA HOTELS. Soutěže se zúčastnilo třináct družstev (52 soutěžících) v soutěžních disciplínách: mísa minipředkrmů, mísa minidezertů, hlavní jídlo – základní surovina filet z lososa, příprava a servis salátu – číšnická část soutěže + test odborných znalostí. Po předání medailí a cen a oficiálním vyhodnocení pozval všechny přítomné k velmi příjemnému rautu generální ředitel společnosti Orea, s.r.o. pan Zdeněk Šafařík.
Družstva
1. Praha, Boží Dar
2. Santon, Brno
3. Excelsior a Monty, Mariánské Lázně
Hlavní jídlo
1. Voroněž I, Brno
2. Praha, Boží Dar
3. Santon, Brno
Příprava a servis salátu, test odborných znalostí
1. Pyramida, Praha
2. Excelsior a Monty, Mariánské Lázně
3. Voroněž I, Brno
Mísa minipředkrmů
1. Praha, Boží Dar
2. Voroněž I, Brno
3. Pyramida, Praha
Mísa minidezertů
1. Praha, Boží Dar
2. Voroněž I, Brno
3. Excelsior a Monty, Mariánské Lázně