Menu

Gastro OREA HOTELS 2003

29. 03. 2003

V hotelu Voroněž v Brně se 5. března pod záštitou Asociace kuchařů a cukrářů České republiky konala soutěž gastronomů hotelového řetězce OREA HOTELS. Do soutěže se mohli přihlásit všichni profesionální kuchaři, cukráři a číšníci hotelů OREA HOTELS. Soutěže se zúčastnilo třináct družstev (52 soutěžících) v soutěžních disciplínách: mísa minipředkrmů, mísa minidezertů, hlavní jídlo – základní surovina filet z lososa, příprava a servis salátu – číšnická část soutěže + test odborných znalostí. Po předání medailí a cen a oficiálním vyhodnocení pozval všechny přítomné k velmi příjemnému rautu generální ředitel společnosti Orea, s.r.o. pan Zdeněk Šafařík.

Družstva
1. Praha, Boží Dar
2. Santon, Brno
3. Excelsior a Monty, Mariánské Lázně

Hlavní jídlo
1. Voroněž I, Brno
2. Praha, Boží Dar
3. Santon, Brno

Příprava a servis salátu, test odborných znalostí
1. Pyramida, Praha
2. Excelsior a Monty, Mariánské Lázně
3. Voroněž I, Brno

Mísa minipředkrmů
1. Praha, Boží Dar
2. Voroněž I, Brno
3. Pyramida, Praha

Mísa minidezertů
1. Praha, Boží Dar
2. Voroněž I, Brno
3. Excelsior a Monty, Mariánské Lázně








www.orea.cz

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001