10. května 2007 Restaurant Lucullus Hotel International Brno
Gala Dinner
"The Best of Lucullus"
20. 05. 2007
Menu:
Prosciutto di Sauris s čerstvým fíkem,
rukolou a medovou esencí
Ústřice Crassotrea Giga
gratinovaná parmazánovým sabalonem
Mátovo-citronový sorbet
s tropickým ovocem
Pečený telecí hřbet s jarní zeleninkou
a telecí konfit v listovém těstíčku,
gratinované batátové purée,
demi-glas s mléčnou pěnou
„Top 10“ – bufetová nabídka
nejlepších sýrů
Slza z chilli čokolády
s kávovým krémem
a karamelovou pavučinkou
Vína:
Ryzlink rýnský – pozdní sběr 2006, Znovín Znojmo, a.s.
Sauvignon blanc – pozdní sběr 2005, vinařství Reisten
Chardonnay – výběr z hroznů 2006, Vinné sklepy Valtice
Rulandské modré – pozdní sběr 2003, Vinné sklepy Valtice
Veltlínské zelené – ledové víno 2003, Znovín Znojmo, a.s.