Menu

Domácí zabijačkové speciality slezské kuchyně

23. 02. 2006

8. února ředitel Hotelu Atom Ostrava pan Lubomír Bárta a F&B manažerka hotelu paní Radka Kolniaková vítali účastníky každoroční hojně navštěvované gastronomické události nesoucí název „Domácí zabijačkové speciality slezské kuchyně“. Zabijačkové speciality připravil tým hotelu Atom vedeným šéfkuchařem Zdeňkem Voznicou. Partnery akce byli likérka Jarošek z Mutěnic, Plzeňský Prazdroj a s ním spřízněné pivovary Radegast a Velkopopovický kozel, Moravan Petřvald, MontyCon a cestovní kancelář Čedok.



www.atom.cz

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001