Menu

Aby se stravování mimo domov stalo oblíbeným

07. 09. 2002

Motto:

Restaurační průmysl musí přehodnotit současný model řízení ve prospěch nových přístupů.

Aby se stravování mimo domov stalo oblíbenou komoditou, musí se management naučit vytvářet zážitkové a zkušenostní portfolio, které bude naplňovat požadavky spotřebitele a investora zítřka.


11. června 2002 dopoledne v kongresovém sále hotelu***** S.E.N. v Senohrabech zahájil prezident Národní federace hotelů a restaurací České republiky JUDr. Jan Filip „Šestý výroční den hotelového a restauračního průmyslu ČR“. Věnoval se tématům jako:

Osm megatrendů směřujících od zvyklostí domácího trhu Kdo odkryje tajemství přání zákazníka, bude dobře prodávat Hotelový a restaurační průmysl přežije jenom tehdy, bude-li disponovat nejlepšími pracovníky Metody managementu musí prokazovat skutečný zájem o lidi, a to nejen o zákazníky, ale i zaměstnance Zaměstnanci opouštějí management, nikoliv práci v hotelu nebo v restauraci


K tématům se vyjadřovali generální ředitel hotelu Inter.Continental Ing. Pavel Hlinka, prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR Julius Dubovský, majitel restaurace U Koně Jaroslav Sapík, ředitel hotelu Zlatá Štika Oldřich Bujnoch, Hoteliér roku 2001, majitel hotelu Promenáda Karlovy Vary Svatopluk Pazderka a další znalci gastronomie, provozovatelé hotelových a nezávislých restaurací sdružených v NFHR ČR, nejlepší kuchaři Asociace kuchařů a cukrářů České republiky aj. Účastníci se měli možnost seznámit s výsledky seminářů Klubu a Fóra NFHR ČR, s nabídkami společností E-Eurorent, Meron – výrobce prádelenské techniky, kuchařského studia Jiskra aj. Projekty spolupráce s NFHR ČR představily Automobilové závody Škoda Mladá Boleslav, Mediatronic s.r.o. Výroční den byl ukončen praktickou konfrontací – setkáním jeho účastníků s gastronomií v zahradách hotelu S.E.N.




www.nfhr.cz



www.akc.cz



www.hotelsen.cz

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001

HW 2025
FIS