Menu

Aby se stravování mimo domov stalo oblíbeným

07. 09. 2002

Motto:

Restaurační průmysl musí přehodnotit současný model řízení ve prospěch nových přístupů.

Aby se stravování mimo domov stalo oblíbenou komoditou, musí se management naučit vytvářet zážitkové a zkušenostní portfolio, které bude naplňovat požadavky spotřebitele a investora zítřka.


11. června 2002 dopoledne v kongresovém sále hotelu***** S.E.N. v Senohrabech zahájil prezident Národní federace hotelů a restaurací České republiky JUDr. Jan Filip „Šestý výroční den hotelového a restauračního průmyslu ČR“. Věnoval se tématům jako:

Osm megatrendů směřujících od zvyklostí domácího trhu Kdo odkryje tajemství přání zákazníka, bude dobře prodávat Hotelový a restaurační průmysl přežije jenom tehdy, bude-li disponovat nejlepšími pracovníky Metody managementu musí prokazovat skutečný zájem o lidi, a to nejen o zákazníky, ale i zaměstnance Zaměstnanci opouštějí management, nikoliv práci v hotelu nebo v restauraci


K tématům se vyjadřovali generální ředitel hotelu Inter.Continental Ing. Pavel Hlinka, prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR Julius Dubovský, majitel restaurace U Koně Jaroslav Sapík, ředitel hotelu Zlatá Štika Oldřich Bujnoch, Hoteliér roku 2001, majitel hotelu Promenáda Karlovy Vary Svatopluk Pazderka a další znalci gastronomie, provozovatelé hotelových a nezávislých restaurací sdružených v NFHR ČR, nejlepší kuchaři Asociace kuchařů a cukrářů České republiky aj. Účastníci se měli možnost seznámit s výsledky seminářů Klubu a Fóra NFHR ČR, s nabídkami společností E-Eurorent, Meron – výrobce prádelenské techniky, kuchařského studia Jiskra aj. Projekty spolupráce s NFHR ČR představily Automobilové závody Škoda Mladá Boleslav, Mediatronic s.r.o. Výroční den byl ukončen praktickou konfrontací – setkáním jeho účastníků s gastronomií v zahradách hotelu S.E.N.




www.nfhr.cz



www.akc.cz



www.hotelsen.cz

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001