Aby se stravování mimo domov stalo oblíbeným
07. 09. 2002
Motto:
Restaurační průmysl musí přehodnotit současný model řízení ve
prospěch nových přístupů.
Aby se stravování mimo domov stalo oblíbenou komoditou, musí se management
naučit vytvářet zážitkové a zkušenostní portfolio, které bude
naplňovat požadavky spotřebitele a investora zítřka.
11. června 2002 dopoledne v kongresovém sále hotelu***** S.E.N.
v Senohrabech zahájil prezident Národní federace hotelů a restaurací
České republiky JUDr. Jan Filip „Šestý výroční den hotelového a
restauračního průmyslu ČR“. Věnoval se tématům jako:
K tématům se vyjadřovali generální ředitel hotelu Inter.Continental
Ing. Pavel Hlinka, prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR Julius
Dubovský, majitel restaurace U Koně Jaroslav Sapík, ředitel hotelu Zlatá
Štika Oldřich Bujnoch, Hoteliér roku 2001, majitel hotelu Promenáda Karlovy
Vary Svatopluk Pazderka a další znalci gastronomie, provozovatelé hotelových
a nezávislých restaurací sdružených v NFHR ČR, nejlepší kuchaři
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky aj. Účastníci se měli
možnost seznámit s výsledky seminářů Klubu a Fóra NFHR ČR,
s nabídkami společností E-Eurorent, Meron – výrobce prádelenské
techniky, kuchařského studia Jiskra aj. Projekty spolupráce s NFHR ČR
představily Automobilové závody Škoda Mladá Boleslav, Mediatronic s.r.o.
Výroční den byl ukončen praktickou konfrontací – setkáním jeho
účastníků s gastronomií v zahradách hotelu S.E.N.
www.nfhr.cz
www.akc.cz
www.hotelsen.cz