Menu

Na 24. září 2009 dopoledne zvaly SG Equipment Finance Czech Republic; Grand Hotel Bohemia; Interbus Praha a Zámek Štiřín na golfový turnaj, Texas Scramble čtveřic, do areálu Ringhoffer Golf Clubu na Štiřín. Po něm program v režii agentury KMB Partners pokračoval exhibicí golfového profesionála Daniela Štiky, testovacími jízdami ve vozech Mercedes-Benz Praha a na čtyřkolkách firmy Journeyman a vyhlášením vítězů, pro něž Moravské sklárny Květná vyvzorovaly a vyrobily dvanáct nádherných ručně foukaných originálních všudybylích pohárů. Poté program kontinuálně přešel ve večerní party.

Všudybyl Cup 2009

27. 10. 2009

SG Equipment Finance
v oblasti profinancovaných lodí, vagonů a letecké techniky loni zajistil víc než 33 % z celosvětového podílu těchto investic. České a slovenské zastoupení SG Equipment Finance má bohaté zkušenosti v oblasti strukturovaného financování speciálních projektů a letecké techniky. Nabízí financování pro investice do polygrafických, obráběcích, výrobních a stavebních strojů, zemědělské i lesnické techniky a prostředků pro hromadnou přepravu zboží a osob, dále pak i v oblasti high-tech, což zahrnuje software, hardware, kancelářskou techniku a medicínské přístroje aj.

Grand Hotel Bohemia
najdete v srdci staré Prahy, jednu minutu chůze od Prašné brány a tři minuty od Staroměstského náměstí. Nabízí 78 luxusních pokojů. Ty v 6. a 7. patře a dvě exkluzivní Junior suites v 8. patře skýtají nádherný výhled na Pražský hrad a Staré Město. Prostorné lobby spolu s útulným barem jsou ideálním místem pro pracovní setkání či posezení s přáteli. Restaurant Franz Josef nabízí originální menu vytvořené šéfkuchařem Martinem Čížkem, skýtající exkluzivní gurmánský zážitek. Unikátní novobarokní plesový sál Boccaccio je ideální pro pořádání klubových a společenských akcí, recepcí, seminářů, galavečeří, svatebních hostin apod.

Interbus Praha,
člen ASTA (American Society of Travel Agents) a ETOA (European Tour Operators Association), je prestižní společností poskytující mezinárodní osobní přepravu v komfortních autokarech, minibusech a osobních vozech. Protokol TEMPO 100 mu umožňuje přepravovat cestující maximální povolenou rychlostí. Jeho vozový park, přepravované osoby, zavazadla a provoz firmy jsou pojištěny proti škodám na majetku i na zdraví. Všechny vozy operující v barvách Interbusu Praha jsou 24 hodin denně ve spojení s nonstop dispečinkem. Interbus zajišťuje i řízení a koordinaci dopravy u kongresových, incentivních, kulturních nebo sportovních akcí.

Zámek Štiřín
leží 25 km jihovýchodně od centra Prahy obklopen rybníky. Jeho součástí je anglický park. Rozsáhlý areál nabízí široké spektrum služeb, sportovního a kulturního vyžití a relaxace. Pokud hledáte vhodné místo pro konání seminářů, školení, firemních prezentací apod., je místem s dokonalým zázemím a službami. Hledáte-li tiché a příjemné prostředí pro rodinné oslavy, pak rovněž zajeďte na Štiřín. Romantické prostředí přímo vybízí k uspořádání svatebního obřadu. Služeb Hotelu Zámek Štiřín**** a kongresového centra využívá řada firem i osobností a všichni se na Štiřín rádi vracejí.

Moravské sklárny Květná
jsou vděčným cílem exkurzí. Nacházejí se v obci Strání-Květná na jihovýchodě Zlínského kraje, nedaleko hraničního česko-slovenského přejezdu pro vozy do 3,5 t. Historie sklárny sahá do roku 1794. V březnu 2004 se jejím majoritním vlastníkem stala česká investiční společnost Synex CZ a.s. Ihned se pustila do konsolidace, investovala do strojního zařízení a do generální opravy tavicí pece. Sklárna vyrábí pouze sodnodraselné sklo tradičními metodami v pánvových pecích. Spolupracuje s předními designéry (Olgoj Chorchoj, Rony Plesl, Bára Škorpilová) a svým sortimentem úspěšně oslovuje zákazníky. Veškerý její vlastní sortiment, který čítá víc než dva tisíce druhů výrobků v různých barevných kombinacích (možnost tavení patnácti druhů barevných sklovin), tvoří foukané, ručně tvarované výrobky bez přísad olova.

Amber Interiér
je dodavatelskou firmou podnikající od roku 1995 v oblasti interiérového designu, vybavování kancelářských, hotelových, gastronomických, společenských a především bytových interiérů nábytkem, svítidly, textiliemi, podlahovými krytinami a doplňky. Její předností je nabízený sortiment nábytku a interiérových prvků, který je moderní, avšak přitom působí hřejivým dojmem. Za příjemný výsledný efekt může i materiálově převažující dřevo, jeho barva a zejména pak invenční design. To oceňují nejen maloobchodní zákazníci, ale i bytoví architekti, kteří s Amber Interierem spolupracují. Od července 2008 provozuje show room v romantických prostorách mlýna v Putimské ulici č. 5 v Praze 4 – Písnici, kde zákazníci naleznou nejen kompletní sortiment zboží, ale mohou zde i v pohodě zaparkovat.

Všudybyl
je platformou networkingu, čtrnáctým rokem usilující o zrovnoprávnění průmyslu cestovního ruchu v rámci ostatních českých hospodářských odvětví. Originalita a tradice jsou v byznysu významnými devizami, a proto jsou čtenáři Všudybylu vesměs příznivě přijímány bezmála čtyři sta let aktuální postřehy patrona časopisu Jana Amose Komenského. Název časopisu je odvozen od jména hrdiny jeho „Labyrintu světa a ráje srdce“. Jeho posláním je propojovat vlivné lidi ze sfér mimo průmysl cestovního ruchu a jejich prostřednictvím v jejich řadách poukazovat na to, že cestovní ruch (tím, že generuje spotřebitele z jiných ekonomik) je pro jejich existence a byznysy (a samozřejmě také pro stát) vysoce přínosnou oblastí zahraničního obchodu a odvětvím nejen přímo vytvářejícím, ale hlavně mnohonásobně víc indukujícím obrovské množství pracovních a podnikatelských příležitostí.


 

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001

for kids