Menu

EuroAgentur Hotels & Travel a.s. je nositelem osvědčení za kvalitu poskytovaných služeb v cestovním ruchu – značky Czech Made – udělované Sdružením pro cenu České republiky za jakost. Osvědčení bylo společnosti uděleno jako jedinému subjektu v oblasti cestovního ruchu v roce 2005 již popáté. Dvakrát byla společnost vyhlášená v TOP 100 společností v České republice. NFHR ČR ocenila společnost EuroAgentur Hotels &Travel mimořádnou cenou za vytváření dobré pověsti hotelového průmyslu a veřejně prospěšnou činnost. Generální ředitel společnosti pan Viliam Sivek byl za loňský rok vyhlášen Hoteliérem roku v kategorii hotelových řetězců, Podnikatelem roku, Osobností cestovního ruchu a byl finalistou soutěže Manažer roku. Od roku 1997 je společnost členem Hospodářské komory ČR a registrovaným členem Fondu podpory exportérů PHARE při HK ČR. Je nositelem grantu PHARE za organizaci, účast a prezentaci ČR na veletrzích a výstavách v zahraničí (např. WTM Londýn, MIT Moskva…). V roce 2002 se firma stala členem SČOK – Slovensko-české obchodní komory a ACCC – Americké obchodní komory (American Chamber of Commerce in the Czech Republic). EuroAgentur Hotels & Travel je aktivním členem ACK ČR (Asociace cestovních kanceláří ČR) – profesního sdružení subjektů cestovního ruchu, členem ASTA (American Society of Travel Agents), RDA (Internationaler Bustouristik Verband e.V), NFHR – Národní federace hotelů a restaurací a SPS – středního podnikatelské­ho stavu.

První hotely v rámci projektu
Franchising s EuroAgentur Hotels & Travel - šance i pro vás!

11. 07. 2006

EuroAgentur Hotels & Travel a.s.
před několika měsíci oznámila svůj nový projekt – využití výhod značky EuroAgentur v rámci franchisingové smlouvy. Prvními hotely, které byly zařazeny do tohoto projektu, tak EuroAgentur H&T odstartovala novou fázi své expanze. Díky rozšíření hotelové sítě tak nabízí českým a slovenským hotelům nové možnosti spolupráce, na jaké hoteliérům obvykle nezbývá dostatek finančních prostředků. Jedná se o prezentaci na celé řadě zahraničních veletrhů, kterých se EuroAgentur pravidelně účastní, nabízí se široká možnost inzerce v odborném a zahraničním tisku, spolupráce v oblasti on-line marketingu a další formy marketingové podpory. Od roku 1990 se společnost aktivně zúčastnila již 230 zahraničních veletrhů cestovního ruchu. EuroAgentur Hotels & Travel působí na tuzemském trhu sedmnáctým rokem a má dlouholeté zkušenosti s franchisingem v oboru hotelnictví. Vlastní licence Ramada (Ramada Grand Hotel Symphony a Ramada Airport Hotel Prague) a provozuje dva hotely pod hlavičkou Best Western (Best Western Hotel Kampa a Best Western Hotel Selský Dvůr). Vlastní incomingová cestovní kancelář loni dovezla do ČR více než 250 tisíc zahraničních turistů. Společnost provozuje v současné době 33 hotely, z toho 17 v Praze a 1 v Bratislavě.

Franchising je cestou z izolace,
cestou k novým klientům, což potvrzují nejnovější statistiky, které dokazují 80% úspěšnost podniků provozovaných touto formou. Spolupráce s EuroAgentur Hotels & Travel umožní partnerským hotelům rychlejší expanzi a vstup na nové nebo vzdálené trhy, čímž je zajištěn jistější a rychlejší růst. Se společností EuroAgentur spolupracuje stále se zvyšující počet společností, který svědčí o dobře nastaveném franchisingovém systému. Spojení se silnou značkou na trhu umožní partnerům získat lepší přístup k úvěrům, leasingu a pojištění. Pro banky a pojišťovací společnosti jsou stabilnějším partnerem a samotný franchising je novým oborem pro poskytování úvěrů. Díky této spolupráci získají partneři rovněž možnost výhodnějších cenových nabídek pro nákup zboží a služeb prostřednictvím našich velkoodběratelských dodavatelských smluv, na které by samostatný subjekt na trhu nikdy nedosáhl. I v této oblasti má silný odběratel výhodnější pozici. Sami hoteliéři budou moci porovnat své ceny v oblasti dodávek kávy, prádla, kuchyňské technologie, restauračního inventáře, čisticích prostředků, kosmetických doplňků a mnoha dalších. Partnerstvím s EuroAgentur Hotels & Travel získají hotely veškeré výhody on-line rezervačního systému EuroAgentur Hotels& Travel, který může využít kterýkoliv uživatel internetu na světě. Díky jeho nastavení obdrží hotel platbu za ubytování již v momentě potvrzení rezervace.

Prvním hotelem
se stal hotel Terasa**** ve Frýdku-Místku s kapacitou 20 pokojů a plánovaným otevřením od 1. srpna 2006. Tento moderní hotel v blízkosti přehrady Olešná nabízí hostům pohodlné ubytování, relaxační a kongresové prostory vhodné jak pro rodinnou dovolenou, tak i firemní akce. Dalším hotelem je hotel Praha*** Superior, ležící v Krušných horách v obci Boží Dar. Jedná se o stylový hotel s širokou nabídkou konferenčních, balneo a wellness služeb. Pohodlí zde hosté naleznou v útulných jednolůžkových, dvoulůžkových, rodinných a mezonetových apartmánech o celkové kapacitě 42 pokoje. V současné době probíhají jednání s desítkami dalších hotelů, připojte se i vy a dosáhněte partnerstvím s EuroAgentur Hotels & Travel úspěchu! Načerpejte s námi novou energii v podnikání!
Josef Bára, výkonný ředitel společnosti EuroAgentur Hotels &Travel a.s.
tel.: 271 090 896, e-mail: bara@euroagentur.cz



www.euroagentur.cz

Archiv vydání

2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2002 2001