Menu

World Winner Promotion 2018 Czech Republic

22. 02. 2018

Nezvyklá zima a výborná kuchyně, takové jsou dojmy Miss Princess of the World 2017 Dajany Laketic z návštěvy Česka. Vítězka posledního světového finále přiletěla z domovské Malty 14. února.
O den později zdobila slavnostní zahájení mezinárodního veletrhu Holiday World. Stihla i natáčení medailonku u pražských pamětihodností a oslavy Čínského Nového roku v Obecním domě. V pátek odjela na návštěvu západočeských lázní.
Prezident soutěže Ing. Viktor Krča představil světovou vítězku Miss Princess of the World zahraničním velvyslancům, domácím politikům, zástupcům krajů, médií a partnerů. “Těší mě jejich okamžitá reakce a kladná zpětná vazba. Dajana je Miss se vším všudy. Milá, inteligentní, půvabná, přátelská, lidská a dobrosrdečná," řekl Viktor Krča. Tlumočení se zhostil moderátor soutěže Miss Princess of the World Alexandr Komarnický, který krom češtiny a angličtiny vládne němčinou, ruštinou a maďarštinou.
V Mariánských Lázních byla světová vítězka přijata starostou Ing. Petrem Třešňákem, který ji seznámil s historií i současným děním ve městě. Po společném obědě a prohlídce města pokračovala do Karlových Varů. Ty ji nadchly atmosférou, horkými vřídly i „13. pramenem“, který okusila v muzeu Jana Bechera. Na závěr návštěvy Karlových Varů vyjádřila touhu vrátit se sem na dovolenou.
"Můj program byl velmi pestrý a nesmírně náročný. Užila jsem si každou minutu v Česku. Byla to moje první návštěva vaší země", srhnula Dajana. Nebýt zimy, na kterou není zvyklá, vyrazila by do lesa - ideálně na houby. Ty jí totiž vkomponované do místních gastronomických specialit učarovaly. Během příští návštěvy, kterou plánuje na květen, tak už ví, co si z české kuchyně objedná.
Připravila Michaela Řešutová.

www.missprincessworld.com



Archiv