Menu

Úspěšný rok Interchange

02. 02. 2018

Mezinárodní skupina Interchange, jeden z předních poskytovatelů výměny zahraničních měn na světě i v České republice, kde provozuje 40 poboček, zhodnotila uplynulý rok připomenutím několika jeho pozitivních milníků, a těší se na pokračování expanze v roce 2018.
Společnost Interchange působí na středoevropském trhu již více než čtvrt století a neustále rozšiřuje svou síť směnáren v celém regionu. V České republice byly v roce 2017 otevřeny tři nové pobočky, a to v Mostě, Mladé Boleslavi - Kosmonosích a v oblíbené turistické lokalitě Stará louka v Karlových Varech. Mimo to se stávající pobočka v Plzni přestěhovala do nových prostor v oblíbené lokalitě nákupního centra Galerie Slovany. Služba rezervace valut online, kterou společnost Interchange představila v roce 2016 jako "pilotní projekt" pro pražské pobočky, zaznamenala v průběhu roku 2017 výrazný růst, a nyní Interchange nabízí tuto službu ve všech svých pobočkách po celé České republice, nevyjímaje České Budějovice, Děčín, Hradec Králové, Liberec, Mladou Boleslav, Most, Pardubice a Plzeň.
Alastair Holberton, ředitel mezinárodní skupiny Interchange, o české expanzi společnosti řekl: "Interchange je v České republice silně zastoupena a loňský rok byl na tomto trhu jedním z našich nejlepších. Otevřeli jsme několik nových směnáren a náš online rezervační systém se stává u zákazníků velmi oblíbeným. V roce 2018 plánujeme další růst pobočkové sítě."
Společnost Interchange v průběhu roku 2017 rozšířila svou síť směnáren také v dalších zemích. Otevřela dvě pobočky v Rakousku (Parndorf a Salzburg), několik nových poboček v centru Budapešti a na budapešťském letišti, tři nové směnárny v Jižní Africe, jednu v americkém Miami a další na prominentním místě v polské Varšavě. Společnost také jmenovala nového provozního ředitele mezinárodní skupiny, a hned na počátku roku 2018 byly otevřeny dvě nové směnárny v Polsku, a to na vlakovém nádraží v Katovicích a v historickém centru Vratislavi.
Připravila Barbora Müllerová.

www.interchange.cz



Archiv
for kids