Menu

Sváteční prohlídky Pivovaru Velké Popovice

23. 11. 2018

Zkuste si letos zpestřit sváteční čas adventu nevšedním zážitkem. Příjemnou alternativou k  náměstím přeplněným stánky a návštěvníky jsou adventní prohlídky malebného Pivovaru Velké Popovice. V neděli 9. prosince si společně s maskotem pivovaru kozlem Oldou ozdobíte perníčky, zazpíváte vánoční koledy a na prohlídce si zasoutěžíte o drobné ceny. Prohlídky lze absolvovat v časech 11:00, 13:00, 14:00 a 15:00.
Dozvíte se mnoho zajímavého o bohaté historii pivovaru, seznámíte se s příběhem zakladatelské rodiny Ringhofferů, výrobou piva a surovinami, které se pro velkopopovické pivo používají. Uvidíte stáčírnu lahví a sudů a expozici pivních obalů. Chybět nebude ochutnávka nefiltrovaného piva – pro mnohé možná vítané zpestření ke sladké chuti svařeného vína, která je pro advent typická. V Kozlím obchodě v areálu pivovaru bude připravena speciální nabídka! Kromě zakoupení sklenic, textilu, dárkových předmětů a poukazů si můžete nechat vygravírovat nápis na pivní sklenice a nadělit milovníkům piva originální vánoční dárek s osobním věnováním.
neděli 9. a 16. prosince z pražského Hlavního nádraží v 10:22 hodin zamíří přímo do Pivovaru Velké Popovice motorák Kozel expres se stylovou vánoční výzdobou a perníčkem k zakousnutí. V ceně jízdenky 390 Kč / osoba je zahrnuta zpáteční cesta a prohlídka pivovaru s krátkou školou čepování piva. Předprodej jízdenek online na www.kozel.cz / https://www.cd.cz/cs/e-shop/nostalgicke-vlaky/default.htm
Připravila Iveta Brixí.

www.kozel.cz



Archiv
for kids