Menu

SmartWings otevírá nové přímé trasy z Tel Avivu na Tenerife a do Madridu

13. 02. 2018

Společnost Travel Service 13.února na tiskové konferenci v Tel Avivu oznámila otevření nových nonstop pravidelných linek SmartWings: Tel Aviv – Tenerife ( od 27.3. , 1x týdně)  a Tel Aviv – Madrid  ( od 26.4. , 2x týdně). Přímé lety bude operovat nových letounem Boeing 737 MAX.
"Těší nás, že SmartWings spojí Tel Aviv s Kanárskými ostrovy a Madridem přímými lety. Izraelský trh je pro leteckou společnost Travel Service klíčový a spuštění nových linek posílí naši pozici na tomto trhu. SmartWings zákazníkům nabídne příznivé ceny letenek a díky novému modernímu letadlu Boeing 737 MAX jim poskytne větší pohodlí a ještě lepší zážitek z létání," řekl generální ředitel společnosti Travel Service Roman Vik.

 

 

Nový Boeing 737 MAX s kapacitou 189 míst cestujícím skýtá vysoký komfort včetně nejmodernějšího palubního WiFi systému. Pasažéři tak mohou běhme letu sledovat filmy, televizní pořady, hrát hry nebo poslouchat hudbu. Letenky jsou k dispozici na internetových stránkách www.smartwings.com a také u všech akreditovaných IATA agentur.
Pod obchodní značkou SmartWings Travel Service v současné době provozuje pravidelné lety z Tel Avivu do Prahy až 3krát denně. 
Připravila Vlaďka Dufková.

www.travelservice.aero
www.smartwings.com



Archiv