Menu

Prohlídka pivovaru Gambrinus nebo párty na historické varně

08. 10. 2018

V areálu Plzeňského Prazdroje se nachází i pivovar Gambrinus, někdejší První plzeňský akciový pivovar, jemuž dalo jméno jeho slavné pivo. A právě v jeho prostorách můžete absolvovat tematické prohlídky, kde se dozvíte vše o výrobě piva Gambrinus nebo zažít jedinečnou soukromou párty přímo v srdci pivovaru.

prohldka_pivovaru_gambrinus_18


Zajímá-li vás, jak se vaří pivo a jak ještě zrající zlatavý mok chutná, je pro vás prohlídka pivovaru Gambrinus to pravé! Dozvíte se zajímavosti z historie pivovaru, rozšíříte si znalosti o surovinách, které se pro pivo Gambrinus používají, a o jeho varním procesu. V srdci pivovaru si prohlédnete unikátní prostory historické otevřené spilky a uvidíte i cylindrokonické tanky, ve kterých pivo zraje dnes. Na závěr prohlídky si pod dohledem zkušeného výčepního vyzkoušíte, jak se pivo správně čepuje a jaké jsou správné zásady péče o pivo. Po celou dobu prohlídky ochutnáte několik druhů piv Gambrinus, včetně aktuální Volby sládků.

Pokud si chcete užít jedinečnou pivovarskou oslavu, objednejte si Párty v pivovaru Gambrinus! O hosty se vám postarají chlapi, kteří vaření piva a péči o něj věnovali mnoho let svého života. Součástí soukromé oslavy, kterou je možné objednat pro skupiny patnácti a více osob, je škola čepování piva, při kterém vám výčepní prozradí, jak se správně starat o pivo, aby náležitě chutnalo. Sami se také naučíte čepovat pivo různými způsoby. S vašimi přáteli si užijete posezení v historické Varně 1869 s občerstvením a vynikajícími pivy Gambrinus přímo od zdejších sládků po dobu čtyř hodin.
Více informací o prohlídce na
http://www.prazdrojvisit.cz/prohlidky/prohlidka-pivovaru-gambrinus/ a o Párty v pivovaru Gambrinus na http://www.prazdrojvisit.cz/zazitky/party-v-pivovaru-gambrinus/

Připravila Iveta Brixí.

www.prazdrojvisit.cz
www.visitplzen.eu

 



Archiv
for kids