Menu

Prázdninový tip: Kozlovo letní kino ve velkopopovickém pivovaru

12. 06. 2018

Hvězdy na filmovém plátně i na obloze a k tomu orosená sklenice čerstvě načepovaného piva Kozel… Není mnoho příjemnějších způsobů, jak si užít letní večer! Malebný Pivovar Velké Popovice nedaleko Prahy během prázdnin přímo na nádvoří otevírá speciální Kozlovo letní kino, které každých 14 dní v sobotu od 21:30 promítne českou filmovou klasiku. Plnoletí diváci ke vstupence v ceně 100 Kč dostanou čepované pivo Velkopopovický Kozel. Navíc je možné před projekcí absolvovat od 19:00 prohlídku pivovaru a přímo „u zdroje“ se seznámit s historií a příběhem zakladatelské rodiny Ringhofferů. Trasa prochází stáčírnou, varnou i pivovarskými sklepy, kde je připravena ochutnávka nefiltrovaného Kozla (pouze pro starší 18 let).


Program Kozlova letního kina zahájí 7. července Samotáři, kultovní tragikomedie o životě současné mládeže, o jejich trápení, láskách, štěstí a nenaplněných snech. Osudy českých stíhačů ve službách RAF za 2. světové války v dramatu Tmavomodrý svět budou na velkém plátně na nádvoří velkopopovického pivovaru k vidění 21. července. První srpnový sobotní večer (4. 8.) bude patřit 12 Českými lvy ověnčenému filmu Masaryk a 18. srpna Jiří Macháček a Ivan Trojan bravurně rozehrají své herecké party v černé komedii o věčném smolaři  Jedna ruka netleská.
Připravila Michaela Rozšafná.

www.kozel.cz/news/kozlovo-letni-kino
www.kozel.cz



Nepřehlédněte


Z domova

V roce 2017 přijelo do Prahy přes 7,5 milionu návštěvníků

Množství domácích a zahraničních turistů v Praze se neustále zvyšuje a ani rok 2017 nebyl výjimkou. Loni Prahu navštívilo celých 7 650 000 osob a počet...

09. 02. 2018

číst dál


Doprava

Letiště Praha láká cestující do zajímavých destinací po Evropě

Nová marketingová kampaň Letiště Praha podpoří během celého letošního roku výjezdový cestovní ruch a celou řadu zajímavých destinací v Evropě.

29. 01. 2019

číst dál


Archiv