Menu

Pardubicko – Perníkové srdce Čech již má svůj certifikát

19. 04. 2018

Spolek Pardubicko – Perníkové srdce Čech získal certifikát Českého systému kvality služeb a zařadil se tak mezi více jak 500 certifikovaných organizací v České republice. Spolku se navíc díky certifikátu otevírá řada možností, například rozšíření spolupráce mezi jeho stávajícími i budoucími členy či podpora státu.
„Získání certifikátu ČSKS je především oceněním kvality práce managementu Spolku a také další šancí pro podporu ze strany Ministerstva pro místní rozvoj. Ukazuje se, že jdeme správnou cestou. Od začátku činnosti Spolku máme již deset nových členů z řad hotelů, pořadatelů eventů, provozovatelů památek nebo produkce zážitků z naší oblasti. Věřím, že glanc kvality bude dobrou motivací pro vstup dalších potenciálních členů Spolku Pardubicko – Perníkové srdce Čech,“ říká předseda rady Spolku a náměstek primátora Pardubic Jakub Rychtecký.
Český systém kvality služeb je dobrovolný inovativní nástroj, jehož filozofií je poznání potřeb zákazníka a neustálé zlepšování kvality poskytovaných služeb v organizacích. Obdobné systémy a programy fungují řadu let ve Španělsku, Švýcarsku, Francii nebo Velké Británii a přispívají zde k lepšímu vnímání kvality poskytovaných služeb ze strany zákazníků a celkové atraktivitě turistických destinací. Český systém kvality služeb je vhodný pro všechny organizace, kterým záleží na svém dalším rozvoji a které mají zájem poskytovat služby nejvyšší kvality a naplňovat očekávání svých zákazníků. V tomto duchu funguje také Pardubicko – Perníkové srdce Čech, jejímž hlavním cílem je zejména rozvíjet společnou propagaci v turistické oblasti, koordinovat a zkvalitňovat spolupráci aktérů podílejících se na turistické nabídce.
„Tento certifikát, který je udělován agenturou CzechTourism, jsme získali na dobu tří let. Každý rok je třeba provést aktualizaci, během níž bychom se jako organizace měli zamyslet nad tím, zda naplňujeme očekávaní našich členů a cíle, které jsme si předsevzali,“ doplňuje ředitelka Spolku Petra Pacholíková.
Připravila Petra Pacholíková.

www.topardubicko.cz



Archiv