Menu

Novinky letecké společnosti Air France

08. 03. 2018

5 nových středozemních destinací pro léto 2018
V létě roku 2018 nabídne Air France 5 nových destinací s odletem z Paříže - Charles de Gaulle - Bari v Itálii, Cagliari na Sardinii (Itálie), Dubrovník v Chorvatsku, Ibiza ve Španělsku a Perpignan ve Francii. Lety je možné zakoupit pro období od 16. července do 2. září 2018.

Bari
Do Bari, hlavního města regionu Puglia a významného přístavního města, budé možné odletět se společností Air France pěti lety týdně v letadlech Airbus A320 a Airbusem A319, a to v období od 18. července do 2. září 2018.

Cagliari
Do Cagliari, hlavního města Sardinie, budou mít zákazníci k dispozici denní lety provozované společností HOP! s Embraerem 190 od 16. července do 2. září 2018.

Dubrovnik
Do Dubrovníku, chorvatské chlouby zařazené do dědictví UNESCO bude společnost Air France provozovat 2 týdenní lety letadly Airbus A319 od 19. července do 1. září 2018.

Ibiza
Pro letiště Ibiza bude společnost Air France nabízet 3 týdenní lety provozované letadly Airbus A319 od 18. července do 2. září 2018.

Perpignan
Do Perpignanu můžete využít jeden z pěti letů týdně provozovaných společností HOP! s Embraerem 190 od 16. července do 2. září 2018.

Těchto 5 nových destinací doplňuje ostatní sezónní služby Air France:
Paříž, Charles de Gaulle - Agadir, Marseille - Atény, Marseille - Bejrút, Nice - Tel Aviv, Nice - Atény, Nice - Bejrút, Toulouse - Atény, Montpellier - Ibiza, Marseille - Ženeva, Toulon - Ženeva a Toulouse - Ibiza. Společnost Air France nabídne letos v létě 16 nových krátkých a středně dlouhých letů. 

Tchaj-pej - nová destinace Air France
Od 16. dubna 2018 začne společnost Air France provozovat 3 týdenní přímé lety do tchajwanského hlavního města Tchaj-pej s odletem z pařížského letiště Charlesa de Gaullea. Tyto lety budou provozovány na letadlech Boeing 777-200 vybavené nejmodernějšími cestovními kabinami Air France, s kapacitou 280 míst, z toho 40 bude v Business Class, 24 v Premium Economy a 216 v Economy Class. Lety provozované v pondělí, ve čtvrtek a v sobotu od 16. dubna 2018 mají výhodu nepřerušeného letu v průběhu noci, cestující přistanou v destinaci odpočatí další den ráno. Tato nová služba doplňuje lety společnosti KLM, která létá do Tchaj-pej sedmkrát týdně letadly Boeing 777 s odletem z Amsterdamu-Schiphol. Na palubě letadel Boeing 777 do Tchaj-pej se cestující mohou těšit z komfortu nových kabin Business, Premium Economy a Economy.
Kosmopolitní tchajwanské hlavní městoTchaj-pej  je Mekkou hi-tech s množstvím mrakodrapů, včetně slavné věže Tchaj-pej 101. Tchaj-wan je však mnohem víc než jeho ultra-moderní hlavní město. Ostrov nabízí také množství překvapení na venkově - nádhernou krajinu, divoké pobřeží, rybářské vesnice, taoistické chrámy a jemné písečné pláže. Nabídka výrazného kontrastu mezi přírodním prostředím a futuristickými městy, Tchaj-wan svým úsilím o dokonalou harmonii přitahuje rostoucí počet turistů z celého světa.

3 nové evropské destinace: BERGEN, CORK a WROCLAW 
Od 26. května 2018 společnost Air France nabídne svým zákazníkům 3 nové destinace při odletu z Paříže-Charles de Gaulle: Bergen v Norsku, Cork v Irsku a Vroclav v Polsku. Tyto lety budou denně provozovány z letiště Paris-Charles de Gaulle.
Pro moravské, české a zvlášť slezské cestovatele mohou být zajímavé zejména navazující spoje z polské Wroclawi. Wroclaw - Benátky severu - překvapí  svými 12 ostrovy a 112 mosty. Od starého města až po Nadorze, známý svými útulnými kavárnami a uličním uměním, barokní, gotickou a klasickou architekturou, je Vratislav čtvrtým největším městem v Polsku. S impozantním orlojem radnice a barevnými domy ve Vratislavi mohou cestující hledat 300 bronzových skřítků roztroušených po celém městě.

Nové komfortní soupravy Premium Economy
Od této sezóny nabízí společnost Air France svým zákazníkům Premium Economy zbrusu nové komfortní soupravy na palubách dálkových letů. Pro tuto novou kolekci společnost nabízí výběr ze dvou modelů ve žlutém a oranžovém provedení. Tato nová komfortní souprava se vyznačuje také originální plstěnou látkou, která je ideální pro zimní období. Nejprestižnější módní návrháři používají tento trendový materiál již po staletí pro svou měkkou a pohodlnou kvalitu. Sada Premium Economy je určena jako skutečný dárek nebo sběratelská položka speciálně navržená pro zákazníky společnosti Air France. Obsahuje následující produkty: chrániče sluchátek do uší; špunty do uší; zubní kartáček a zubní pastu; pár ponožek; masku na oči.
Připravila Lidija Erlebachová.

http://mobile-corporate.airfrance.com/en 

www.klm.com/home/cz/en



Archiv
for kids