Menu

Nejlepší plzeňská restaurace je v Obecním domě

08. 08. 2017

fr_new_iiFRENCH - REST, spol. s r. o., provozovatel Francouzské restaurace a Plzeňské restaurace, Amerického baru a Café epopej v Obecním domě v Praze nabízí špičkové cateringové služby, recepce, bankety, koktejly, firemní a privátní party či galavečeře nejen v exkluzivních prostorách Obecního domu, ale i mimo něj. Je též dodavatelem cateringových služeb pro prezidenta České republiky.

S PhDr. Michalem Veverou, ředitelem společnosti FRENCH-REST, která v Obecním domě v Praze provozuje Francouzskou a Plzeňskou restauraci, Americký bar a Café Epopej, se potkáváme v Plzeňské restauraci.

Pane řediteli, rozšířili jste svoji působnost o atraktivní prostory sousedící s Plzeňskou restaurací a Americkým barem.

Ano, s jednatelem společnosti panem Ing. Štěpánkem jsme zahájili nový projekt, a v Obecním domě máme v pronájmu další prostor. Sál Plzeňské restaurace (dřívější Vinárnu). Otevřeli jsme tak největší plzeňskou restauraci v Praze s Americkým barem a multifunkčním sálem samotné Plzeňské restaurace. Svou dispozicí umožňuje využití jak pro restaurační provoz, tak i pro konference, společenské, prezentační a další akce. Disponuje pódiem, a tak se zde budou odehrávat i koncerty, semináře, abiturientské večírky a další společenské akce. Má krásné historické foyer, kde budeme v blízké době instalovat zajímavé artefakty, například historicky unikátní sádrový odlitek budovy Obecního domu, který mimo jiné připomíná stoleté výročí této stavby. Jsme rádi, že v rámci tohoto výročí můžeme rozvíjet nové projekty, které Obecní dům a naši společnost ještě více zvýrazní v povědomí Pražanů a návštěvníků Prahy. Kvalitní spolupráce s představiteli Obecního domu je pro nás velmi významnou součástí každodenní práce.

 

pr-newNejednou už jsem ve spolupráci se společností FRENCH-REST pořádal setkání Ligy pro cestovní ruch. A to jak zde v Obecním domě, mimo jiné v dirigentském apartmá či v Americkém baru, tak třeba v Mánesu.

Ano, náš cateringový úsek zabezpečuje rauty a vůbec cateringy i mimo Obecní dům v Praze. V této oblasti chystáme i pro letošní rok další rozvojové projekty ve významných lokalitách a objektech. Navíc každou první neděli v měsíci pořádáme oblíbené brunche. Informace o nich a o našich dalších službách najdete na našich interaktivních webových stránkách.

 

Nebo také v Maurerově seznamu, podle kterého vaše Francouzská restaurace patří mezi deset nejlepších restaurací v České republice.

Je to pro nás velké ocenění a zároveň výzva a závazek do další práce. Získali jsme také ocenění „Nejlepší plzeňská restaurace“, tedy první místo v žebříčku, který si na základě utajených návštěv nezávislých hodnotitelů nechala sestavit redakce Prague Post. Děkujeme všem našim hostům, kteří takto oceňují naše kulinářské dovednosti. Máme z toho obrovskou radost.

 

plzen-kachna-2Majitel luxusního penzionu a restaurace Černá louže v Branžeži v Českém ráji doktor Najman uvádí, že jste mu tam pomáhali s konceptem a zavedením gastronomického provozu. Součástí toho prý byla i odborná stáž jeho personálu ve vašich provozech tady v Obecním domě.

Není to poprvé, co naši lidé pomáhají při rozjezdu dalších špičkových gastronomických podniků. Stále tvrdím, že kvalita služeb vyplývá i z kvality zaměstnanců. Do všech našich činností proto zařazujeme profesní tréninky, průběžně vzděláváme zaměstnance. Je to jedna ze základních podmínek našeho fungování. Výrazným způsobem nám v tom napomáhá členství v Asociaci hotelů a restaurací a Asociaci kuchařů a cukrářů České republiky. Všechny naše projekty a činnosti spočívají v tom, že propojujeme týmovou práci s kvalitou výkonů jednotlivců. Úspěšnost firmy totiž vždy do značné míry odráží úroveň personální práce. Ta mj. zabezpečuje i to, aby lidé, kteří přicházejí do styku s hosty, byli profesionální, zajímali se o obor a žili službami, protože služba je přeci poslání. Nakonec přijďte se přesvědčit. Rádi vás přivítáme…



Archiv