Menu

Na tábory s ekocentrem

13. 01. 2018

Pro děti z Vlašimska i širokého okolí přichystal Český svaz ochránců přírody Vlašim celkem čtyři tábory na období letních prázdnin. Prázdniny zahájí pobytový tábor na téma „Cesta kolem světa“, který proběhne od 1. do 14. července 2018. Pokračovat budou příměstské tábory v paraZOO. Tři turnusy příměstských táborů proběhnou od 23. do 27. července, od 30. července do 3. srpna a poslední běh se uskuteční od 6. do 10. srpna 2018.
Pobytový tábor na téma „Cesta kolem světa“ se uskuteční v přírodní památce Na Ostrově u Nemíže a jeho program bude inspirován dobrodružným románem Julese Verna Cesta kolem světa za 80 dní. Táborníci zažijí mnohá dobrodružství a poznají nové kultury. Opomenuty nebudou také tradice letního tábora – noční hlídky, táborové ohně nebo indiánská sauna. Letní tábor je určený pro děti od 8 do 15 let a cena za jednoho účastníka je 4000 Kč.
Zájemcům o zvířata je určen příměstský tábor v paraZOO. Mimo pozorování a krmení zvířat čeká na účastníky exkurze do Záchranné stanice pro živočichy ČSOP Vlašim, rukodělné dílny nebo výlety do přírody plné her. Příměstský tábor je určen dětem ve věku od 7 do 15 let a účastnický poplatek činí 1800 Kč.
Více informací o táborech a možnostech přihlašování najdete na www.podblanickeekocentrum.cz.
Připravil Jiří Pavelka, foto Vít Švajcr.

www.podblanickeekocentrum.cz
www.csop.cz



Archiv